"Sokszor panaszkodtok arról, hogy bár szerintetek a vágyatokra összpontosítotok, mégsem történik változás az életetekben, nem történik előremozdulás a vágyatok felé - nem értitek miért történik késlekedés, hiszen állítólag a vágyatokra gondoltok. Minden vágy valójában két témára bontható. Az egyik a vágy megvalósulása, a másik pedig annak hiánya. Abból pedig ahogyan érzed magad amikor a vágyadra fókuszálsz, megtudhatod, hogy a két téma közül melyiket aktiváltad. Ha például apénzre összpontosítasz, de közben elfog a kétely, a félelem, az irigység, akkor tudd: a vágyad hiányára figyelsz. Ha azonban jó érzéseid vannak amikor a pénz témájára gondolsz, az biztos jele annak, hogy fókuszoddal aktiválod vágyad megvalósulásának rezgését.
Ilyen módon minden életterületedről, vágyadról pontos visszajelzést kapsz, hogy a megvalósulás, avagy a hiány állapotából közelíted-e meg a szóban forgó célt. A feladatod az, hogy a vágyaiddal kapcsolatban kellemes érzéseket érezz. Hiába bizonygatod, hogy vágysz valamire, és hiszel benne, hogy beteljesül, ha a célra gondolva ideges, feszült vagy és szorongsz. Az Univerzum nem a szavaidra és a tetteidre reagál, hanem arra ahogyan érzed magad a vágyaddal kapcsolatban."

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései és A Főnixmadár újjászületése című könyv szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A SikerÚtja titkos lépései című könyvről

„Ajánlom ezt a könyvet annak, aki elég bátor ahhoz, hogy szembenézzen önmagával és készen áll a fejlődésre, amivel megváltoztathatja az életét. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeidnek jobb, könnyebb, boldogabb élete legyen, akkor önmagad jobbításával kezd, amihez ez a könyv megmutatja merre indulj el. Benne van minden, mit kell tenned, milyen sorrendben és -ami az igazán különleges, az is benne van - hogyan.  Ez a könyv megadja a lehető legtöbb segítséget ahhoz, hogy megteremtsd magadnak azt az életet, amire legbelül vágysz. Csak el kell döntened, mit szeretnél!”

Tuba-Tegzes Tímea, személyre szabott dísztárgy készítő