Jó reggelt!

Ébresztő! Ébredj fel! Nyisd ki végre a szemed! Lásd meg a dolgok másik oldalát! Vedd észre, hogy a veled történő dolgoknak van másik nézőpontja is!
Bármi vagy minden, ami az életedben történik az okkal történik! Mindennek oka van, és minden a Te fejlődésedet szolgálja!
Semmi más dolgod nincs, mint "ráfeküdni az áramlatra", és hatalmas lelki nyugalommal elfogadni azt, ami veled történik. Természetesen nem arról beszélek, hogy holnaptól ne tűzz ki célokat! Mindent tegyél meg, hogy megtaláld az életcélod, hogy tudd miért is kelsz fel minden reggel. Tűzz ki célokat, és tegyél is meg mindent, hogy azok megvalósuljanak. Fognak eléd állítani akadályokat, hogy próbára tegyék mennyire akarod komolyan a kitűzött célodat. Viszont a tizedik "akadálynál" érdemes elgondolkozni, hogy valóban jó felé mész-e, hogy valóban a Neked szánt ösvényen haladsz-e? Mert, ha nem jó úton haladsz, azt jelezni fogják neked, és mindent el fognak követni, hogy visszatérítsenek a neked szánt helyes ösvényre! Önsorsrontó tevékenységet lehet végezni, de szerintem nem érdemes.
Az élet nem arról szól, hogy küzdj, és harcolj! Sokkal egyszerűbb ennél az élet, csak mi emberek komplikáljuk ezt túl. Ha elfogadod, hogy minden esemény, történés, és Téged körül vevő ember a fejlődésedet szolgálja, akkor át fogod tudni értékelni a dolgokat, és végre más szemszögből is hajlandó leszel értékelni az eseményeket.
Gondold végig, amitől Te most rosszul érzed magad, vagy hatalmas tragédiának éled meg, mit fog az számítani a Te életedben 1 hónap, 1 év, vagy 10 év múlva? Biztosan megéri dühöngened, bosszankodnod, káromkodnod, öngyilkosnak lenned, és mély depresszióba esned? Okkal születtél erre a Földre, oka van annak, hogy ezen a csodálatos planétán itt vagy! Találd meg önmagad, légy boldog, élvezd az életet, és mosolyogj!
Tapasztald meg a hála, a szeretet, az elfogadás, a megbocsájtás, és az elengedés erejét, hogy megtapasztalhasd a valódi boldogság felemelő érzését!

 

Tánczos Lívia

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A SikerÚtja titkos lépései című könyvről

„Sikerkönyvek tucatját olvastam el személyes és szakmai érdeklődésből az elmúlt 12 évben, Lívia mégis nemcsak, hogy újat adott könyvével, hanem teljesen új megközelítésbe helyezte a boldog, sikeres élet lényegét. Összetett, lényegre törő, alapos, elmét és szívet megmozgató olvasmány. A sikerútja titkos lépései, ami figyelembe veszi és egységként kezeli az életben vállalt szerepeinket az egyéntől egészen a szülőig. Gyakorlatias, újító könyv, amely már inkább mondható egy tankönyv és egy gyakorlati munkafüzet csodás egybeolvadásának, helyes értékrend- és életmódtankönyvnek. Az Olvasó már az első oldalak után érzi, nem maradhat kívülálló, hiszen ez a könyv az elejétől fogva nemcsak Neki, hanem Róla szól. Feszegeti komfortzónáját, segít túllépni félelmein, megismerni önmagát, megerősíteni önbecsülését és cselekvésre késztet életcélja megtalálásához és véghezviteléhez. Imádtam az erőt adó, elgondolkodtató kérdéseket, feladatokat, amik megdolgoztattak, megkérdőjelezték az általam eddig kikövezett út helyességét, irányba raktak, javaslatokkal láttak el, és útmutatást adtak. Inspiráló történetei megindítóak és cselekvésre ösztönöznek, fókuszba tesznek és folyamatban tartanak. Ne készülj gyorsolvasásra! Olvasd a könyvet inkább fejezetről fejezetre. Gondold át a javaslatokat, válaszold meg a kérdéseket, végezd el a feladatokat és figyeld magadban a hatást, mert az átütő lesz.”

Molnár Andrea, coach, HR szakember