Tiszta lappal indulni

Minden nap egy új esély, hogy a saját kezedbe vedd az életed irányítását.

Minden nap hozhatsz egy döntést arról, hogy változtatsz az eddigi életeden.

Minden nap képes vagy változtatni a nézőpontodon, a gondolkodásmódodon.

Nem a múltad határoz meg!

Nem a tegnap elkövetett „hibáid” szablyák meg ki is vagy valójában.

Nem a múltad írja a jövődet!

Valóban nem vagyunk időutazók és nem tudjuk megváltoztatni azokat a dolgokat a múltunkban, amelyeket legszívesebben meg nem történtté tennénk. De az ember képes fejlődni és változni. Vagyis képes a megújulásra.

A Te történeted Te írod! Nem a múltad! A változtatás képességének a kulcsa a te kezedben van! Van benned annyi erő, hogy döntéseket hozz a saját életedről. Képes vagy tiszta lappal indulni bármelyik percben, órában vagy napon.

Ne várj külső megerősítésre! A Te életedért, egyedül csak TE vagy a felelős! Senki nem tudja helyetted meghozni a változtatásokhoz szükséges döntéseket.

Ne tedd függővé az életed senkitől! Nem másnak kell rendbe tenni a Te életed, hanem saját magadnak. Támaszt, barátokat találhatsz ezen az úton, de nem teheted függővé a fejlődésed bizonyos személyektől.

Mindegy mennyi idős vagy, mindegy mi történt a múltban, mindegy honnan indulsz.

De ha Te nem vagy képes kikászálódni az önsajnálat sűrű mocsarából, ha minden veled történt eseményért mást hibáztatsz, ha nem tudsz megszabadulni az önmarcangolástól, akkor nem lesz egyszerű új, tiszta lapot osztani saját magadnak.

Bocsáss meg saját magadnak - és a történeted minden szereplőjének – mert ott a múltban, az akkori legjobb tudásod szerint cselekedtél. Igen, ami veled történt „csak” egy lecke volt, és semmi más dolgod nincs vele, minthogy levond belőle a megfelelő következtetést.

Hozz döntéseket a saját életeddel kapcsolatban! Döntsd el, mit szeretnél, hova szeretnél eljutni! Milyen emberré szeretnél válni.

Ha pedig neked elegendő ami van, ha jó neked úgy ahogyan élsz, ha nincs erőd a változtatásokhoz, akkor NE PANASZKODJ! Ne panaszkodj azért, ami jelenleg az életed tapasztalása, mert pontosan azt kapod, ami a fejlődésedhez szükséges. Okkal történnek a dolgok, amelyeket sokszor csak évekkel később értünk meg.

Ami 10 éve történt az már múlt, ami 5 éve történt az már a múlt, ami 1 éve, 1 hónapja, 1 hete, 1 órája, 1 perce történt az már a MÚLT.  Nem tudsz rajta változtatni!

Bármikor újra írhatod az életed történetének a végét.

Bármikor meghozhatod a változtatásokhoz szükséges döntéseket.

Bármikor tiszta lappal indulhatsz.

 

 

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó

 

Könyvrendelés: http://sikerutja.hu/sikerutja-titkos-lepesei/

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései és A Főnixmadár újjászületése című könyv szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

„Tánczos Lívia könyve, A SikerÚtja titkos lépései nem egy egyszerű útmutató. Olyan dolgokat ír le, amik mindenkinek fontosak és irányadóak lehetnek, ugyanakkor ráébreszti az embert arra is, mennyi mindenben lehet és kell is még fejlődnie. De nem csak 'megmondja a tutit', hanem kézen fogva, támogatva végigvezet az úton, amit mindenkinek magának kell bejárnia, legyen főállású anya vagy akár egy jól menő vállalkozás tulajdonosa. Elvezet egy útkereszteződéshez, megmutatja a lehetséges utakat, azok következményeit, de aztán otthagy, hogy magad hozd meg a döntést és járd végig a választott ösvényt. Lívia hatalmas mennyiségű tudást és élettapasztalatot ad át, amit képes volt könnyen érthetővé és jól követhető rendszerré formálni. Ha valaki valóban meg akarja változtatni az életét, íme, itt a segítség, hogyan is lehet.”

Szabó Eszter, pszichológus