Tánczos Lívia: A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé

 

 

 

ÖNBECSÜLÉS...
ÖNBIZALOM...
SZERESD ÖNMAGAD...
TISZTELD ÖNMAGAD...

Jó, jó, de mégis HOGYAN?
HOGYAN kell ezt tenni?
HOGYAN kell ezt jól tenni?
Hangzatos szavak, hogy ÖNBECSÜLÉS, ÖNBIZALOM, SZERESD és TISZTELD ÖNMAGAD!
Sok, sok éven át hallottam ezeket a szavakat és az első könyvemben az A SikerÚtja titkos lépéseiben én is sokszor emlegettem, mint az alapok alapját, ami ha nincs meg az olyan, mintha egy ház épülne alapok nélkül. De konkrétan nem írtam le
HOGYAN is kellene ezeket jól csinálni.
Az előadásaim után vagy levélben többször megkérdezték:
HOGYAN szeressem és tiszteljem önmagam?
Ezért A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé című könyvemben részletesen válaszolok erre.

 

Ha végre Te is tudni szeretnéd a HOGYAN-t, nem csak elcsépelt közhelyként használni az ÖNBECSÜLÉS és az ÖNBIZALOM szavakat, valamint válaszokat szeretnél kapni arra, HOGYAN kell valójában SZERETNI és TISZTELNI ÖNMAGUNKAT, akkor a VÁLASZOKAT megtalálhatod a könyveimben.

 

Egy utazásra hívlak ismét ebben a könyvemben, ahol elindulunk a gyógyulás útján és egyre több Főnixmadár újjászületésének leszünk a tanúi, egyre több mindent megértünk önmagunkról, az emberekről, az életről és a világról.

Ezen az úton pedig meg fogjuk lelni a lelki békét, a boldogságot, az örömöt, a mosolyt, a nyugalmat, a türelmet és az élettel szembeni alázatot.

Remélem válaszokra lelsz a könyvemben…

Jó utat kívánok az önismeret rejtelmes útjain…

 

Mi történne, ha rálépnél az önmagadhoz vezető útra?

Mi van akkor, ha a változtatás képessége máris a saját kezedben van?

Mi az a megváltoztathatatlannak tűnő dolog, ami mégiscsak megváltozna, ha az önismeret útját választanád?

Mi az a valóság, amit létre szeretnél hozni magadnak?

Miben változna meg az életed, ha elkezdenél a jelenben élni?

Mi történne, ha megbocsátanál önmagadnak és mindenkinek, aki valaha megbántott?
Mi változna meg az életedben, ha elkezdenél más szemszögből tekinteni a veled történő eseményekre?
Mennyiben változna meg az életed, ha felszámolnád a tudatalattiönszabotázs-programjaidat?
Mi történne, ha rájönnél, a megoldás benned van?    Mi lenne, ha már most elkezdenéd az önismereti munkát?

 


Neked szól A Főnixmadár újjászületése -

Úton Önmagunk felé,

ha:

 

 • sikeresebb, boldogabb és egészségesebb életet szeretnél;

 • magabiztosabbnak akarod érezni magad;

 • elégedettebb akarsz lenni önmagaddal;

 • sikeresebb szeretnél lenni a kiválasztott hivatásodban;

 • nem tudod, hogyan kell SZERETNI és TISZTELNI önmagadat;

 • fel akarod számolni az önkorlátozó hiedelmeidet, és múltad árnyékait;

 • egy nyugodt és harmonikus családi légkört és párkapcsolatot szeretnél kialakítani;

 • jó példával akarsz elől járni a gyermekeid, és a környezeted előtt;

 • felszínre szeretnéd hozni azokat a rejtett képességeid, melyek ott szunnyadnak benned mélyen, kihasználatlanul;

 • más szemszögből szeretnél tekinteni a veled történő eseményekre;

 • újfajta, pozitív gondolkodásmódot akarsz elsajátítani;

 • meg akarod lelni a lelki békédet, ahol olyan boldogság vár rád, amelyről talán soha nem is álmodtál.A Változtatás képessége a Te kezedben van!

 

Részlet a könyvből:

 

 A Főnixmadár újjászületése könyv fejezetei:

 

Az elfogadás ereje                                       

Szeresd és Tiszteld önmagad!

Élj a jelenben!

Az elengedés szabadsága

A felbecsülhetetlen segítők: a hála és a megbocsátás

Kapcsolatok és Párkapcsolatok útvesztői

A Halál az Élet legjobb tanítómestere

A Főnixmadár újjászületése

A változtatás képessége a Te kezedben van!

 


 

Vélemények

 

„Vannak emberek, akikkel öröm találkozni. Kedvet, derűt, erőt sugároznak. Átszínezik a felhőket. Magukba gyűjtik és szétszórják a nap sugarait. Lívia ilyen ember. Könnyed lazasággal, optimizmussal, magabiztosan halad az úton. Az ő Útján. Ezen a köves és nehéz, de csodákkal teli Úton. Ami a mi Utunk is.

Amikor leülök vele beszélgetni, vagy akár csak néhány percre véletlenül összefutok vele, mindig képes rá, hogy jelentősen megemelje az életkedvszintemet. Pár mondat, egy-két erőt adó kérdés, és azt veszem észre, hogy a bennem rejtőzködő bosszankodások, sajnálkozások, aggódások helyére elfogadás, hála és motiváció fészkeli be magát.

Ez a könyv egy nagy találkozás. Nemcsak Líviával, hanem önmagunkkal is. Egy jóízű beszélgetés, amely a szavak erejével sebeket gyógyít, és a lelket magasba emeli. Mint a főnixmadár.

Köszönöm, hogy elolvashattam még megjelenés előtt. Óriási élmény volt. A „világ második legjobb könyve” címen immár két könyv osztozik. De persze ez csak az én személyes, szubjektív és (nem is kicsit) elfogult véleményem, szóval, szépen kérek mindenkit, hogy ne tessék hinni nekem ebben. Inkább tessék róla meggyőződni.”

 

Piroska Ferenc, tanár

„Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy elsők között olvashattam a könyvet!
Számítógépen keresztül olvastam, és ha lett volna a monitoron egy kamera, az azt vette volna fel, hogy ‒ végig széles mosollyal az arcomon ‒ kitartóan bólogatok.

Kiváló írásnak tartom, mert az olvasó úgy érezheti magát közben, mintha bensőséges párbeszédet folytatna az íróval egy jó latte macchiato mellett. Lívia őszinte és közvetlen hangnemével igazán közel tud kerülni az olvasóhoz, amiről én azt gondolom, hogy nem tanítható, hanem egy olyan képesség, amivel csupán kevesen rendelkeznek.

Ugyanakkor a szó legnemesebb értelmében egyszerű, valóban »emberi nyelven« íródott, emiatt mindenki számára könnyen érthető, még azok számára is, akik a kezdő lépéseiket teszik meg önmaguk felé.

Kedvenc részem a Szeresd és tiszteld önmagad! című fejezet, amelyben bárki meglelheti a választ a saját hogyan?-jára. Úgy érzem, hogy nagyon-nagyon sok embernek el kellene olvasnia ezt a könyvet! Méltó útitársa lesz az olvasónak az önmaga felé vezető úton!”
 

Szeretettel: Hajdú Kata, önismereti tanácsadó

„Ez a könyv hozzásegít egy teljesebb, őszintébb, érthetőbb élethez. Rávezet, hogy ha nyitottak vagyunk és elfogadunk bizonyos gondolati mintákat, látásmódot, értékrendet, akkor könnyebben megértjük és elfogadjuk a környezetünkben élő embereket, valamint az életünk nehéz és fájdalmas történéseit, hogy mindennek oka van, volt és lesz, hogy ezek által fejlődünk és erősödünk. Az élet szép és jó, s mindannyiunknak helye van benne, és mindannyiunknak van lehetősége, hogy így is érezzük. Köszönöm!”

Horváthné Tánczos Rita

„Újjászületés… Életünk során mindnyájan kapunk arra lehetőséget, hogy főnixmadárként újjászülessünk. Hogy élünk-e ezzel a lehetőséggel, csak rajtunk múlik. Tánczos Lívia könyve ezen a folyamaton vezet végig. Az újjászületés lépcsőfokain a megnyílás által, személyes történetekbe ágyazva, belső megélésekkel erősítve a folyamatot. Az elfogadás, az önszeretet és az önmagad felfedezésének útján keresztül vezet egy könnyebb és boldogabb élet felé. Eszközöket ad és lehetőségre világít rá, hogy ha elköteleztük magunkat a változás iránt, azt könnyedén és félelmek nélkül vigyük véghez. A könyvet szeretettel ajánlom mindazoknak, akik úgy érzik, itt az idő az újjászületésre!

Dr. Hörömpő Andrea, a Lélekmozaikok és az A találkozás, ami elrendeltetett című könyvek szerzője

Van a munka, és van a szórakozás. Ezt a könyvet kéziratként olvasni ugyanolyan munka lett volna számomra, mint bármely más mű esetében, amelyen Szövegdokiként az elmúlt években dolgozhattam. Ez a munka azonban szórakozás volt, mert a kézirat minden egyes sora hozzám szólt, minden egyes gondolata betalált, számos felismerést, aha-élményt okozott, ami hozzájárult az önismeretem fejlődéséhez és az önértékelésem növeléséhez. Nagy öröm, hogy én javíthattam Lívia első könyvét is, és alig várom már, hogy a harmadik is hozzám kerüljön. Az ugyanis, aki az Útra lépett, úgysem áll meg itt. Az sem fog, aki most fedezi fel a magáét. Lívia továbbmegy a sajátján, és nekünk is ez a dolgunk. Útitársként legyen ott ez a remek olvasmány is a tarisznyánkban, a hamuba’ sült pogácsa mellett!

Gábor Adrienn, a Szövegdoki

 

 


A szerzőről

 

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, író, önismereti tréner és előadó, valamint a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója vagyok.

Több mint 20 évvel ezelőtt egy képzési program keretében ismerkedtem meg a „pozitív gondolkodással”. Rengeteg könyvet olvastam, kazettákat hallgattam és szemináriumokra jártam, ahol sikeres emberek mondták el, hogyan érték el az eredményeiket.

Annyira új közeg és gondolkodásmód volt ez a számomra, ahhoz képest, amit előtte láttam, hallottam és tapasztaltam, hogy mindig az járt a fejemben: „Miért nem tanítják ezeket már az iskolában?” „Hogyan lehetne ezt minél több emberrel megismertetni?” „Mi kellene ahhoz, hogy ezek az információk eljussanak mindenkihez?” Ott ültem a szemináriumokon, hallgattam az előadásokat, olvastam a könyveket és azt kívántam, hogy mindenki jusson birtokába ezeknek a bölcsességeknek, hogy egy jobb életet tudjanak teremteni maguknak az emberek.

Lassan teltek az évek, több száz könyvet kiolvastam, egyre több mindent tudtam meg önmagamról, a környezetemről, az emberek gondolkodásmódjáról. Egyre többet olvastam már pszichológiai témájú könyveket is, vagyis elindultam egy úton önmagam felé. Tanulni és fejlődni szerettem volna, hogy megértsem a „miérteket”. Érteni szerettem volna, miért reagálok úgy, ahogy bizonyos helyzetekben. Érteni szerettem volna, miként lehetséges felülkerekedni az érzelmi hullámvölgyeimen. Tudni szerettem volna, hogyan tudok jobb ember lenni.

Tudásom és tapasztalatom elsősorban azoknak az embereknek hasznos, akik el akarnak indulni egy önismereti úton önmaguk felé, akik akarnak változtatni, akik belátják, hogy nem jó úton járnak, akik akarnak fejlődni. Olyan egyszerű és megvalósítható eszközöket és módszereket adok az ügyfeleim kezébe, amelyeket kipróbáltam, és amelyekkel elkezdhetik más szemszögből látni önmagukat és a körülöttük történő eseményeket, hogy aztán a kezükbe tudják venni az életük irányítását, ne pedig sodródjanak a végtelen óceán hullámain tehetetlenül nézve, hogyan hullik darabokra a kirakat életük.

Bővebben a SikerÚtja-rendszerről: http://sikerutja.hu/mi-sikerutja-rendszer


 

Mennyibe kerül a könyv?

 

 

1 db könyv ára 3.000 Ft + 800 Ft postaköltség

Fizetési mód: átutalás

Mennyiségi kedvezményekről, és Kecskeméten személyes átvételről érdeklődjön a sikerutja@sikerutja.hu e-mail címen.

 

 

 

 

A SikerÚtja titkos lépései és az A Főnixmadár újjászületése című könyveket meg lehet rendelni egyben is itt, csupán a megjegyzés rovatba írja be a plusz rendelést.

A két könyv 3890Ft+3000Ft +1400Ft postaköltség =8290Ft.

                                                          

 

 

Első könyvem az A SikerÚtja titkos lépései  http://sikerutja.hu/sikerutja-titkos-lepesei

 

 

 

 

Harmadik könyvem a Használd az elméd! https://sikerutja.hu/hasznald-az-elmed

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiszek abban, hogy az emberek életét egy jó könyv pozitív irányba meg tudja változtatni.

Ha nem hinnék ezekben már én is feladtam volna sok mindent...

Mivel ez a hit visz nap nap után az utamon, amin elindultam, ezért most nyári kedvezményként:

1 db könyv 20% kedvezménnyel;
2-4 db könyv 25% kedvezménnyel;
5 db könyv vásárlása felett pedig 30% kedvezménnyel + postaköltség szeretnélek motiválni arra, hogy elindulj végre az úton önmagad felé.
Hiszen: "Aki tud olvasni és nem olvas, olyan, mintha nem is tudna olvasni."
Rendelés: sikerutja@sikerutja.hu vagy írj rám, hívj fel bátran.
 
Az ajánlat 2021. augusztus 31-ig érvényes.
 
 

Átmeneti műszaki hiba miatt a megrendelés nem működik.

Könyvrendelés: tanczos.livia@gmail.com

Megértésüket köszönöm.

Megrendelés

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Postai cím:*
Kuponkód:
Darabszám:
Dedikált példány:
Kinek dedikálom?:
Megjegyzés:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (sikerutja [kukac] sikerutja.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Sikerútja Kft.-vel kötöd. Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap.