Tánczos Lívia: A SikerÚtja titkos lépései

 

 

A SikerÚtja-rendszer, amelyet a könyv bemutat,
életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató,
hanem különböző technikák,
módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

 

 

 

 

 

Mi van, ha tényleg alkotója vagy a saját valóságodnak?
Mi az a valóság, amit létre szeretnél hozni magadnak?
Mi van, ha a változtatás képessége a Te kezedben van?
Mi történne, ha rálépnél az önmagadhoz vezető útra?
Mi van, ha a siker teljesen másról szól, mint amit eddig hittél?
Mi lenne, ha a hála volna a válasz a kérdéseidre?
Miben változna meg az életed, ha elkezdenél a jelenben élni?
Mit jelent számodra a szeretet?
Mi történne, ha megbocsátanál önmagadnak és mindenkinek, aki valaha megbántott?
Mi változna meg az életedben, ha elkezdenél más szemszögből is tekinteni a veled történő eseményekre?
Mennyiben változna meg az életed, ha felszámolnád a tudat alatti önszabotázs programjaid?
Mi történne, ha a jelen eredményeiből le tudnád vonni a megfelelő következtetéseket?
Mi van, ha a válaszok benned vannak?
Mi lenne, ha válaszokra lelnél Tánczos Lívia A SikerÚtja titkos lépései című könyvében?

 

Mi a SikerÚtja-rendszer?

A SikerÚtja-rendszer egy önismereti út önmagunk felé, amely olyan elveket, eszközöket és módszereket tartalmaz, amelyeket bárki, bármikor, bármilyen háttérrel el tud sajátítani. Felruház olyan készségekkel, amelyek alkalmazásával átütő sikereket érhetünk el azon az önismereti úton, amely során képesek vagyunk megtalálni valódi önmagunkat, önbizalmunkat és önbecsülésünket. Ezek eredményeként megtanuljuk végre szeretni és tisztelni önmagunkat, így pedig el tudunk jutni a lelki békéig, valamint egy reménytelibb és boldogabb életet tudunk felépíteni önmagunknak.

A SikerÚtja-rendszer erőssége, hogy nem csak a „tutit” mondja el, hanem a „hogyan”-t is. Konkrét lépéseken keresztül vezet végig az önismereti úton gyakorlatokkal és feladatokkal, amelyek lehetőséget teremtenek az elmélet azonnali alkalmazására.

Életcélom, hogy tudásommal és tapasztalatommal megmutassak egy már bizonyítottan működő önismereti utat, valamint segítsek Neked önmagadra találni, és nagyobb önbizalomra és önbecsülésre szert tenned. Segíteni szeretnék azoknak, akik már meghozták a döntést, hogy az önismereti útra lépnek, hogy megtalálják és megvalósítsák az álmaikat, a céljaikat és életcéljaikat.

Célom, hogy az édesanyák és az édesapák jól érezzék magukat a bőrükben, hogy megtalálják önmagukat és az életcéljukat, így teremtve nyugodt, békés és szeretetteljes családi légkört, azoknak az Angyalkáknak és Tündérkéknek, vagyis a világ legnagyobb Csodáinak, akiknek a felnevelését feladatul kapták!

Miből áll a SikerÚtja-rendszer?

A SikerÚtja néhány egyszerű lépésből áll, amelyeket ha következetesen alkalmazol az életedben, akkor elvezet oda, ahol lenni szeretnél. Az út során feltárjuk múltunk titkait, az önkorlátozó hiedelmeinket, tisztázzuk jelenünk eredményeit, hogy miért tartunk ott, ahol vagyunk, és megtervezzük jövőnk céljait, hogy legyen miért felkelnünk mindennap.

 Miért más, mint a többi?

A fejemben másként álltak össze az összefüggések a sikerről, mint azt a legtöbb könyvben olvastam. Azt éreztem, hogy amíg valaki nem teszi rendbe a múltját, legalább felismerés szintjén, hogy értse, miért történnek vele a dolgok, addig nem érti meg a jelene eredményit és nem tud fókuszálni a jövőjére. Amíg nincs önbizalma és önbecsülése valakinek, nem tiszteli és szereti önmagát, addig bármi rossz megtörténhet vele, mert olyan negatív kisugárzása van, és olyan borulátó és kishitű, hogy a lehető legrosszabb eseményeket és személyeket vonzza be a tapasztalataiba.

 

 Részlet a könyvből:


 


Milyen mellékhatások várhatóak, ha elkezded alkalmazni a különböző módszereket?

 • Ha a könyvben bemutatott SikerÚtja rendszert beépíted a mindennapi életedbe, akkor sikeresebb, boldogabb és egészségesebb leszel.

 • Magabiztosabbnak fogod érezni magad.

 • Elégedettebb leszel önmagaddal.

 • Sikeresebb leszel a kiválasztott hivatásodban.

 • Pozitívabb és eredményesebb leszel a céljaid elérésében.

 • Elkezded végre SZERETNI és TISZTELNI önmagadat.

 • Megérted, mennyire fontos megtalálnod az életcélodat.

 • Képes leszel világos célokat kitűzni magad elé.

 • Képes leszel felszámolni az önkorlátozó hiedelmeidet, és múltad árnyékait.

 • Ki tudsz alakítani egy olyan nyugodt és harmonikus családi légkört és párkapcsolatot, amelyre mindig is vágytál.

 • Jobban ki fogsz jönni azokkal az emberekkel, akik a legfontosabb szerepet töltik be az életedben.

 • Jó példával fogsz elől járni a gyermekeid, és a környezeted előtt, ha alkalmazod a SikerÚtja rendszer lépéseit, és bebizonyítod bárki képes a változásra és fejlődésre.

 • Megtanulod, hogyan hozd felszínre azokat a rejtett képességeid, melyek ott szunnyadnak benned mélyen, kihasználatlanul.

 • Ha elvégzed a fejezetetek végén található gyakorlatokat, akkor képes leszel más szemszögből is tekinteni a Téged körülvevő eseményeket.

 • A fejezetek végén található erőt adó, elgondolkodtató kérdésekkel újfajta, pozitív gondolkodásmódot vagy képes elsajátítani.

 • A SikerÚtja rendszer alkalmazásával képes vagy meglelni a lelki békédet, ahol olyan boldogság vár rád, amelyről talán soha nem is álmodtál.

Részlet a könyvből:Mi történik a könyv elolvasása után?

Részlet a könyvből: 

A 10+1 lépés A SikerÚtja titkos lépéseiben – a könyv fejezetei:

 

1. lépés: Akard a változást!

2. lépés: Lépj rá az útra!

3. lépés: Határozd meg mi számodra a siker!

4. lépés: Légy hálás!

5. lépés: Érezd jól magad a bőrödben MA!

6. lépés: A szeretet és a megbocsátás ereje

7. lépés: Milyen hatással van a gondolkodásmódod az életedre?

8. lépés: Tárjuk fel múltunk titkait!

9. lépés: Tisztázzuk jelenünk eredményeit!

10. lépés: Tervezzük meg jövőnk céljait!

11. lépés: Válj kiemelkedő szülővé!


Vélemények

"Mint párkapcsolatfejlesztési tanácsadó, ajánlom szeretettel a könyvet mindenkinek, aki jobb, boldogabb, sikeresebb életet szeretne élni. Lívia kiválóan összefoglalta mindazt, amit legtöbben hosszú évek tapasztalatával, előadásról-előadásra járva, tréningek - kis túlzással - százain való részvétellel tudtunk csak elsajátítani. Mindig a saját tapasztalat a legerősebb, de ha Te szeretnél időt és pénzt spórolni, azt kívánom, legyen erőd és kitartásod megfogadni Lívia szeretettel teli és jó szándékú tanácsait!"

Hozbor Vanda, párkapcsolatfejlesztési tanácsadó, www.pallanea.hu

„Magam is húsz-egynéhány éve járom és közben folyamatosan kutatom tovább a siker útját. Ha most indulnék, ezzel a könyvvel indulnék.”

Szalai János, matematikus-közgazdász
http://penzkapu.blog.hu

„Ne tévesszen meg a cím! Nem egy újabb sikerkönyvet tartasz a kezedben, hanem a könyvet, ami mindent helyrerak a fejedben, és ami által rálelsz, mi életed igazi célja, szíved óhaja….. és ez nem minden, mert mindehhez személyre szabott válaszokat kapsz, ha az önmunkát nem spórolod ki.”

„Sikerkönyvek tucatját olvastam el személyes és szakmai érdeklődésből az elmúlt 12 évben, Lívia mégis nemcsak, hogy újat adott könyvével, hanem teljesen új megközelítésbe helyezte a boldog, sikeres élet lényegét. Összetett, lényegre törő, alapos, elmét és szívet megmozgató olvasmány. A sikerútja titkos lépései, ami figyelembe veszi és egységként kezeli az életben vállalt szerepeinket az egyéntől egészen a szülőig. Gyakorlatias, újító könyv, amely már inkább mondható egy tankönyv és egy gyakorlati munkafüzet csodás egybeolvadásának, helyes értékrend- és életmódtankönyvnek. Az Olvasó már az első oldalak után érzi, nem maradhat kívülálló, hiszen ez a könyv az elejétől fogva nemcsak Neki, hanem Róla szól. Feszegeti komfortzónáját, segít túllépni félelmein, megismerni önmagát, megerősíteni önbecsülését és cselekvésre késztet életcélja megtalálásához és véghezviteléhez. Imádtam az erőt adó, elgondolkodtató kérdéseket, feladatokat, amik megdolgoztattak, megkérdőjelezték az általam eddig kikövezett út helyességét, irányba raktak, javaslatokkal láttak el, és útmutatást adtak. Inspiráló történetei megindítóak és cselekvésre ösztönöznek, fókuszba tesznek és folyamatban tartanak. Ne készülj gyorsolvasásra! Olvasd a könyvet inkább fejezetről fejezetre. Gondold át a javaslatokat, válaszold meg a kérdéseket, végezd el a feladatokat és figyeld magadban a hatást, mert az átütő lesz.”

Molnár Andrea, coach, HR szakember, www.csaladesegeszseg.hu

„Ajánlom ezt a könyvet annak, aki elég bátor ahhoz, hogy szembenézzen önmagával és készen áll a fejlődésre, amivel megváltoztathatja az életét. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeidnek jobb, könnyebb, boldogabb élete legyen, akkor önmagad jobbításával kezd, amihez ez a könyv megmutatja merre indulj el. Benne van minden, mit kell tenned, milyen sorrendben és -ami az igazán különleges, az is benne van - hogyan.  Ez a könyv megadja a lehető legtöbb segítséget ahhoz, hogy megteremtsd magadnak azt az életet, amire legbelül vágysz. Csak el kell döntened, mit szeretnél!”

„Sok gondolat kavarog bennem a könyved elolvasása után (és közben is). Oldalakat írhatnék róla, de a lényeg: Köszönöm. NAGYON KÖSZÖNÖM, hogy megírtad ezt a könyvet, hogy kitartottál, és nem adtad fel menet közben. Mintha minden általam eddig olvasott jó könyv lényegét összeraktad volna egy sokkal érthetőbb, tömörebb,  lényegre törőbb feldolgozásban. Persze voltak benne újdonságok számomra, de végre nem csak azt mondtad meg, mit csináljak, hanem azt is, hogyan. Ez a legnagyobb, legkülönlegesebb az írásodban. Már olvasás közben éreztem, hogy hatással van rám. Változott a nézőpontom. Azt gondoltam, optimista vagyok, de rájöttem, rengeteg negatív gondolat kavarog bennem. Rengeteget tanultam belőle és persze megerősített mindabban, amihez már eljutottam.”

Tuba-Tegzes Tímea, személyre szabott dísztárgy készítő, http://otthon-diszites.hu

„Tánczos Lívia könyve, A sikerútja titkos lépései nem egy egyszerű útmutató. Olyan dolgokat ír le, amik mindenkinek fontosak és irányadóak lehetnek, ugyanakkor ráébreszti az embert arra is, mennyi mindenben lehet és kell is még fejlődnie. De nem csak 'megmondja a tutit', hanem kézen fogva, támogatva végigvezet az úton, amit mindenkinek magának kell bejárnia, legyen főállású anya vagy akár egy jól menő vállalkozás tulajdonosa. Elvezet egy útkereszteződéshez, megmutatja a lehetséges utakat, azok következményeit, de aztán otthagy, hogy magad hozd meg a döntést és járd végig a választott ösvényt. Lívia hatalmas mennyiségű tudást és élettapasztalatot ad át, amit képes volt könnyen érthetővé és jól követhető rendszerré formálni. Ha valaki valóban meg akarja változtatni az életét, íme, itt a segítség, hogyan is lehet.”

Szabó Eszter, pszichológus

"Tánczos Lívia könyve, A sikerútja titkos lépései hiánypótló mű. Olyan életbölcsességeket tartalmaz, amiket nem elég egyszer elolvasni. Ízlelgetni kell és szépen, fokozatosan beépíteni az életünkbe, a mindennapjainkba. Külön hitelessé teszi, hogy a szerző a saját bőrén, egy fájdalmas házassággal a háta mögött jött rá azokra a dolgokra, amiket a könyvében leír. Látszólag egyszerű kis tippek, valójában komplex életbölcsességek, melyeket ha megfogadunk, szebbé, jobbá, tartalmasabbá válhat az életünk. A könyv végén található összefoglalót - "A sikeres emberek szokásai 92 pontban" - javaslom kinyomtatni és ízlelgetni, természetesen az egész könyv elolvasása után."

Váczi Éva, író, újságíró, angoltanár,
a Van kiút a depresszióból című könyv szerzője,
http://angoltanulas.skype-on.hu, http://vankiutadepressziobol.skype-on.hu

 


Mit találsz A SikerÚtja titkos lépéseiben?

 • fejezetek végén: erőt adó, elgondolkodtató kérdések

 • fejezetek végén: feladatok

 • fejezetek végén: röviden a lényeget

 • A sikeres emberek szokásai 92 pontban – a fejezetek végén található „röviden a lényeget” részek összefoglalása

 • módszerek, elvek, technikák, ötletek

 

 


A szerzőről

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, író, önismereti tréner és előadó, valamint a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója vagyok.

Több mint 20 évvel ezelőtt egy képzési program keretében ismerkedtem meg a „pozitív gondolkodással”. Rengeteg könyvet olvastam, kazettákat hallgattam és szemináriumokra jártam, ahol sikeres emberek mondták el, hogyan érték el az eredményeiket.

Annyira új közeg és gondolkodásmód volt ez a számomra, ahhoz képest, amit előtte láttam, hallottam és tapasztaltam, hogy mindig az járt a fejemben: „Miért nem tanítják ezeket már az iskolában?” „Hogyan lehetne ezt minél több emberrel megismertetni?” „Mi kellene ahhoz, hogy ezek az információk eljussanak mindenkihez?” Ott ültem a szemináriumokon, hallgattam az előadásokat, olvastam a könyveket és azt kívántam, hogy mindenki jusson birtokába ezeknek a bölcsességeknek, hogy egy jobb életet tudjanak teremteni maguknak az emberek.

Lassan teltek az évek, több száz könyvet kiolvastam, egyre több mindent tudtam meg önmagamról, a környezetemről, az emberek gondolkodásmódjáról. Egyre többet olvastam már pszichológiai témájú könyveket is, vagyis elindultam egy úton önmagam felé. Tanulni és fejlődni szerettem volna, hogy megértsem a „miérteket”. Érteni szerettem volna, miért reagálok úgy, ahogy bizonyos helyzetekben. Érteni szerettem volna, miként lehetséges felülkerekedni az érzelmi hullámvölgyeimen. Tudni szerettem volna, hogyan tudok jobb ember lenni.

Tudásom és tapasztalatom elsősorban azoknak az embereknek hasznos, akik el akarnak indulni egy önismereti úton önmaguk felé, akik akarnak változtatni, akik belátják, hogy nem jó úton járnak, akik akarnak fejlődni. Olyan egyszerű és megvalósítható eszközöket és módszereket adok az ügyfeleim kezébe, amelyeket kipróbáltam, és amelyekkel elkezdhetik más szemszögből látni önmagukat és a körülöttük történő eseményeket, hogy aztán a kezükbe tudják venni az életük irányítását, ne pedig sodródjanak a végtelen óceán hullámain tehetetlenül nézve, hogyan hullik darabokra a kirakat életük.


Mennyibe kerül a könyv?

 

1 db könyv ára 3.890 Ft + 900 Ft postaköltség

Fizetési mód: átutalás

Mennyiségi kedvezményekről, és Kecskeméten személyes átvételről érdeklődjön a sikerutja@sikerutja.hu e-mail címen.

 

 

 

 A SikerÚtja titkos lépései és az A Főnixmadár újjászületése című könyveket meg lehet rendelni egyben is itt, csupán a megjegyzés rovatba írja be a plusz rendelést.

A két könyv 3890Ft+3000Ft +1400Ft postaköltség =8290Ft.

                                                                 

 

 

A második könyvem:

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé

Rendelés: http://sikerutja.hu/fonixmadar/

 

 

 

Harmadik könyvem a Használd az elméd! 

https://sikerutja.hu/hasznald-az-elmed

 

 

 


Bónuszok

5.000 Ft értékű kupon, ami levásárolható tréning, online tréning és coaching árából.
A sikeres emberek szokásai 92 pontban ebook, PDF formátumban.
Nagy Idézet Könyv ebook, PDF formátumban.
250 oldal
Zárt Facebook csoport, ahol kizárólag a könyv vásárlói vannak.

 

 

Hiszek abban, hogy az emberek életét egy jó könyv pozitív irányba meg tudja változtatni.
Ha nem hinnék ezekben már én is feladtam volna sok mindent...
Mivel ez a hit visz nap nap után az utamon, amin elindultam, ezért most nyári kedvezményként:
1 db könyv 20% kedvezménnyel;
2-4 db könyv 25% kedvezménnyel;
5 db könyv vásárlása felett pedig 30% kedvezménnyel + postaköltség szeretnélek motiválni arra, hogy elindulj végre az úton önmagad felé.
Hiszen: "Aki tud olvasni és nem olvas, olyan, mintha nem is tudna olvasni."
Rendelés: sikerutja@sikerutja.hu vagy írj rám, hívj fel bátran.
 
Az ajánlat 2021. augusztus 31-ig érvényes.

 

Átmeneti műszaki hiba miatt a megrendelés nem működik.

Könyvrendelés: tanczos.livia@gmail.com

Megértésüket köszönöm.Megrendelés

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Postai cím:*
Kuponkód:
Darabszám:
Dedikált példány:
Kinek dedikálom?:
Megjegyzés:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (sikerutja [kukac] sikerutja.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Sikerútja Kft.-vel kötöd. Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap.