"Ha az Univerzum cselekvéssel történő teremtésre épülne, a következőket tanácsolnánk nektek: 
- Cselekedjetek minél többet;
- Nem számít milyen gondolatokat forgattok a fejetekben, gondoljatok amire akartok ez nem befolyásolja az eredményeket;
- Nem fontos milyen az attitűdötök és az érzelmi állapototok, negatív beállítódással is csodákat teremthettek.
Mi azonban nem így ismerjük ezt az Univerzumot. 
Az emberek között elterjedt téveszme... talán a legnagyobb mind közül, mely szerint: 'minél többet cselekszel, annál értékesebb vagy.' - e súlyos tévedés miatt emberek milliárdjai élnek boldogtalanul, kiégve, fásultan.
Az Univerzum alapelve a következő: 
Minél jobban érzed magad, minél boldogabb vagy, annál fogadóképesebb állapotba kerülsz az Univerzum Erőire. Az értékességed születésedtől fogva vitathatatlan. Nem kell bizonygatnod senkinek semmit. Az az ember, aki végigrobotolja az életét, vagy a társadalom által is elismert nagy tetteket hajt végre semmivel sem értékesebb mint az, aki hétköznapi életet él és tegyük fel még lusta is. Nincs mit megérdemelnetek, létetek elegendő indok az értékességetekre.
Sokak szerint igazságtalan dolog, hogy akik a legtöbbet dolgoznak érik el a legkevesebbet, és azok akik nem nagyon erőltetik meg magukat, sokkal többet kapnak az élettől. Miért van ez? 
Azért, mert a rezgésekre épülő Univerzumban, amilyenben mi mindannyian élünk, a teremtés nem cselekvés útján történik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a teremtőfolyamatnak ne lenne része a cselekvés - ám a bázisa a rezgés, az érzelmek, nem pedig a tettek. Erre mondhatnátok azt, hogy 'igen, de aki cselekszik, aki a nagy számok törvénye alapján minden lehetőséget megpróbál kihasználni, aki nyomul előre tűzön-vízen, az igenis előrébb tart az életben annál aki lustálkodik.' Kétségtelen, hogy cselekvéssel lehet ezt-azt teremteni, és még ki is emelkedhettek egy olyan tömegből ahol minden a tettekről szól - hiszen az emberek óhatatlanul összehasonlítják magukat egymással, és aki a legkeményebben küzd, az viszi a pálmát. De az Isten Szerelmére... ez az Örvényen kívüli, erőlködős csoport!!! 
A cselekvésre épülő teremtés a legjobb esetben is maximum középszerű lesz, és nagy áldozatok meghozatalára késztet benneteket.
Egészen más dolog cselekvéssel hajtani a vágyak megvalósulását, mint előbb érzelmileg következetesen összehangolódni a vágyak valóságával és hagyni, hogy az Univerzum Erői által inspirálódjanak a tetteitek. Ég és Föld a különbség a kettő között. Ez utóbbinak mérhetetlen ereje van, miközben örömöt is ad. Ha azonban azt gondoljátok, hogy a cselekvésben van a hajtóerő, idővel elfáradtok, fásultak és kiégettek lesztek. Egy ilyen élet nem túl örömteli.
Csak a bennetek lévő örömre figyeljetek, érezzétek jól magatokat, legyetek boldogok a pillanatban és ha hozzászoktatjátok ehhez az életvitelhez magatokat, meg fogjátok érezni az inspirációt; azt a belülről jövő letagadhatatlan belső erőt és 'hívást', amely a leggyümölcsözőbb, legörömtelibb teremtések kibontakoztatására késztet itt a fizikai világban. Szeretünk benneteket!"

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései és A Főnixmadár újjászületése című könyv szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé című könyvről

„Vannak emberek, akikkel öröm találkozni. Kedvet, derűt, erőt sugároznak. Átszínezik a felhőket. Magukba gyűjtik és szétszórják a nap sugarait. Lívia ilyen ember. Könnyed lazasággal, optimizmussal, magabiztosan halad az úton. Az ő Útján. Ezen a köves és nehéz, de csodákkal teli Úton. Ami a mi Utunk is.

Amikor leülök vele beszélgetni, vagy akár csak néhány percre véletlenül összefutok vele, mindig képes rá, hogy jelentősen megemelje az életkedvszintemet. Pár mondat, egy-két erőt adó kérdés, és azt veszem észre, hogy a bennem rejtőzködő bosszankodások, sajnálkozások, aggódások helyére elfogadás, hála és motiváció fészkeli be magát.

Ez a könyv egy nagy találkozás. Nemcsak Líviával, hanem önmagunkkal is. Egy jóízű beszélgetés, amely a szavak erejével sebeket gyógyít, és a lelket magasba emeli. Mint a főnixmadár.

Köszönöm, hogy elolvashattam még megjelenés előtt. Óriási élmény volt. A „világ második legjobb könyve” címen immár két könyv osztozik. De persze ez csak az én személyes, szubjektív és (nem is kicsit) elfogult véleményem, szóval, szépen kérek mindenkit, hogy ne tessék hinni nekem ebben. Inkább tessék róla meggyőződni.”

Piroska Ferenc, tanár