Az idő nem vár...

Lassan telnek a másodpercek, a percek, az órák, a napok, a hetek, a hónapok, az évek és az évtizedek.

Az idő halad, megy előre a maga útján.

Az idő nem vár senkire.

Az idő nem vár sem rád, sem rám.

Az idő nem vár meg.

Az idő nem fog megállni, nem fog lelassulni, nem fog gyorsabban haladni.

Az idő így vagy úgy, de el fog telni.

A kérdés csupán csak az, hogy Te: Mit teszel ez idő alatt? Hogyan élsz? Hogyan gondolkodsz? Hogyan érzel? Hogyan bánsz önmagaddal? Hogyan bánsz a szeretteiddel? Jól érzed-e magad a bőrödben? Örömmel tölt-e el az élet? Boldog vagy-e? Szárnyalsz-e? Elégedett vagy-e önmagaddal? Tudsz-e élni lelkiismeret-furdalás nélkül? Hálás vagy-e a rengeteg csodáért, ami az életedben van? Halogatod-e az elkerülhetetlent? Vársz-e a megfelelő időre?

Az idő – ha akarod, ha nem – el fog múlni. Nem fog megállni a kedvedért, hogy rájöjj ki is vagy valójában. Nem fog a kedvedért lelassulni sem, hogy megfelelő legyen bizonyos dolgokhoz az időpont. Felgyorsulni sem fog, hogy hamarabb elmúljon a fájdalom, a tehetetlenség érzése, amit most érzel.

Az idő halad és Te napról napra „öregszel” és jó esetben napról napra bölcsebb is leszel…

Az idő eltelhet szeretettel teli környezetben is és haraggal a szívedben is. A választás és a döntés mindig ott lesz a kezedben.  A kérdést azért tedd fel magadnak: Mi a fontosabb, hogy igazad legyen vagy hogy boldog légy, és szeretet vegyen körül?

Az idő nem vár.

Nem tudhatod, mit hoz a holnap. Hogy lesz-e egyáltalán neked, vagy a számodra fontos embereknek holnap. Azt sem tudhatod, mi lesz a következő másodpercben vagy percben, nem hogy azt, mi lesz holnap.

Meddig akarsz még várni? Mennyi időre van szükséged ahhoz, hogy megértsd, ha így folytatod tovább lehet, hogy túl késő lesz. Mire lenne szükséged ahhoz, hogy rájöjj a boldogságod kulcsa a saját kezedben van? Minek kellene történnie, hogy meghozd azokat a döntéseket, amelyeket évek óta halogatsz?

Az idő nem vár. Másodpercről másodpercre halad előre. Te pedig ettől nem leszel fiatalabb. Egy napon fel fogsz ébredni és visszatekintve az életedre nagyon fogod sajnálni, hogy bizonyos döntéseket nem hoztál meg hamarabb.

Talán az egyik legfontosabb döntés, amit meg kellene hoznod, hogy boldog leszel. Kizársz az életedből minden lelkiismeret-furdalásos tényezőt, és végre jól érzed magad a bőrödben. Lezársz dolgokat, amelyeket már rég le kellett volna, és vállalod a változással és fejlődéssel járó „fájdalmat”.

Az idő nem fog várni a számodra megfelelő időre, nem fog megállni és nem fogja megvárni, hogy Te dönts végre. El fog telni az idő. Vagy boldogan vagy boldogtalanul. De azt sose felejtsd el, hogy mindez a TE választásod és döntésed.

Az idő nem vár...

 

Tánczos Lívia

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, motivációs tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései című könyv szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Kedves Livia!! Szeretném megköszönni az előadást, és az életben tapasztaltakat, amit megosztottál! Minden ember ha csak egyszer részt venne olyan előadáson, mint amit te tartottál rálátása lenne, hogy az életben vannak dolgok, amik igen fontosak, és a "gondolatainknak teremtő ereje van"! Mind pozitív mind negatív dolog!

"Akinek van, annak még adnak, hogy bőséges legyen neki. De akinek nincs, attól még azt is elveszik,amije van." Rhonda Byrne/ The Magic

Köszönettel: Bús Krisztina