Az öngyógyítás képessége

MINDNKI képes meggyógyítani önmagát!

Lehet, hogy ettől a mondattól most dühöt érzel, vagy azt gondolod hülyeségeket beszélek, de nagyon kevés azaz eset, amikor tehetetlen áldozatként érezhetnéd magadat.

Ha szétnézel a világban, akkor rengeteg olyan „csodagyógyulással” fogsz találkozni, amire sok esetben az „orvostudomány” nem tud magyarázattal szolgálni. Az az „orvostudomány”, amely már régen elfelejtette a „test-lélek-szellem” egységét, így valóban nem is tud, mit kezdeni ezekkel az esetekkel.

Amikor „csodagyógyulásokról” beszélek nem az egyszerű influenzáról (bármilyen néven is illeték az elmúlt 2 évben), megfázásról vagy egyéb időszakos betegségekről beszélek, amelyek mindig megjelennek egy-egy adott évszakban, hanem például a rákról (Anita Moorjani), vagy gerinctörésről (Dr. Joe Dispenza), vagy egyéb nagyon komoly és súlyos „betegségekre” gondolok.

Egy-egy betegség már az OKOZAT, tehát a valódi dolgod az, hogy kiderítsed, mi lehet az OKA az előtted álló egészségügyi ösztönző kihívásnak, bármilyen komoly diagnózist állított fel az „orvostudomány”, ami néha felér egy modern vuduátokkal, ha elhiszed, hogy igaz és nincs számodra remény és kiút abból az állapotból, amit a tested figyelmeztetőként küldött a számodra (wake up call).

És itt nem arról beszélek, hogy nem igaz, amit az „orvostudomány” mond az állapotodról, hanem arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy kérdőjelezd meg az eddigi tudásodat arról, hogy hogyan lehet meggyógyulni egy-egy betegségből. Kérdőjelezd meg azt, amit mondanak neked. Kérdőjelezd meg a „tekintélyszemély” (orvos) állításait. Kérdőjelezd meg a diagnózis pontosságát, mielőtt gondolatban már eltemetnéd magadat.

A gondolkodásmódod hatással van az egész életedre, és itt nem csak arra gondolok, hogy gondolkodj pozitívan légy „happy” – boldog mindig, hanem arról beszélek, hogy a gondolataid és az érzelmeid milyen hatással is vannak az egész testedre, vagyis többek között az immunrendszeredre is.

A félelem, a harag, a gyűlölet, a szomorúság, a bosszú, az aggódás és a többi negatív érzelem mind-mind leépíti az immunrendszered, vagyis ha ezeket az érzelmeket hosszú időn át folyamatosan fenntartod, akkor az immunrendszerednek nem lesz energiája megőrizni a szervezeted optimális állapotát, tehát jöhet egy egyszerű vírus vagy baktérium – bárhogyan is nevezzük -, és sokkal súlyosabb állapotba is kerülhetsz (vagy a legrosszabb is megtörténhet), mint kellene. Ezért van az, hogy látszólag egészséges emberek, akiknek amúgy hihetetlen stressz van az életében, vagy egyéb negatív gondolatok és érzelmek uralják az elméjüket, amelyekről - természetesen - nem tud a külvilág, meghalnak egy egyszerű vírustól.

Ha most hirtelen az jutott eszedbe: „de hát nekem genetikai betegségem van”, akkor kérlek nézz utána az epigenetikának, mert a fentebb említett érzelmek „kapcsolják be” ezeket a géneket is, tehát képes vagy megint csak meggyógyítani önmagadat, ha valóban akarod.

Az elmúlt 2 év „félelemkampánya” nagyon nehéz lehetett azoknak az embereknek, akik eddig még soha nem foglalkoztak komolyabban az egészségükkel, a szervezetükkel, a testükkel, valamint a gondolataik és az érzelmeik hosszútávú hatásaival. A legrosszabb, ha elhitted, hogy milyen súlyos állapotba is kerülhetsz, ha elkapod a „tudjukmilyenvírust”, és képes leszel valóban produkálni a tüneteket, mert az elméd teljesíteni fogja a „kívánságodat”, hiszen hosszú hónapok, vagy lehet 2 év óta programoztad az elmédet a tünetekkel kapcsolatban. Többek között ezért is vigyázz mit hiszel el a médiából folyamatosan feléd áramló „tekintélyszemélyektől” igaznak.

Biztosan vannak a környezeteben olyan emberek, akik soha nem betegek, vagy enyhe tünetekkel megúsznak minden évszakban, minden idényjellegű betegséget, kérdezd meg őket: mit csinálnak, hogy mindig jól vannak? Biztosan nem fogják eltitkolni, hogyan csinálják.

Én már 7 évvel ezelőtt az első könyvemben (A SikerÚtja titkos lépései) is írtam a gondolkodásmódunk hatásairól az egészségünkre, és most az új könyvemben (Az idő nem vár) is bővebben beszélek erről az aktuális témáról.

Kérlek legyen benned annyi kétkedés, hogy a saját és a családod érdekében, megkérdőjelezed a mostani tudásodat, és elkezded képezni önmagadat arról a csodálatos testről és a működéséről, amelyet erre a földi útra kaptál.

Tudom, hogy MINDENKI képes meggyógyítani önmagát.

Tudom, hogy erre TE is képes vagy.

Tudom, hogy vannak eszközök és módszerek, amelyekkel képes vagy meggyógyítani önmagadat.

Sokan vagyunk itt a Földön, akik azért jöttünk le, hogy ebben a nehéz időkben segítsünk, és mutassunk egy másik utat, amelyen, ha elindulsz TE is képes legyél egy egészéges és erős immunrendszerrel rendelkező testet felépíteni.

Ezért is írok hittel és szeretettel, valamint rendületlenül, mert hiszem, hogy amit Én elértem, azt bárki meg tudja csinálni.

Jó utat önmagad felé!

 

Tánczos Lívia

gondolkodásmód-tanácsadó, természetgyógyász-reflexológus

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé című könyvről

„Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy elsők között olvashattam a könyvet!
Számítógépen keresztül olvastam, és ha lett volna a monitoron egy kamera, az azt vette volna fel, hogy ‒ végig széles mosollyal az arcomon ‒ kitartóan bólogatok.

Kiváló írásnak tartom, mert az olvasó úgy érezheti magát közben, mintha bensőséges párbeszédet folytatna az íróval egy jó latte macchiato mellett. Lívia őszinte és közvetlen hangnemével igazán közel tud kerülni az olvasóhoz, amiről én azt gondolom, hogy nem tanítható, hanem egy olyan képesség, amivel csupán kevesen rendelkeznek.

Ugyanakkor a szó legnemesebb értelmében egyszerű, valóban »emberi nyelven« íródott, emiatt mindenki számára könnyen érthető, még azok számára is, akik a kezdő lépéseiket teszik meg önmaguk felé.

Kedvenc részem a Szeresd és tiszteld önmagad! című fejezet, amelyben bárki meglelheti a választ a saját hogyan?-jára. Úgy érzem, hogy nagyon-nagyon sok embernek el kellene olvasnia ezt a könyvet! Méltó útitársa lesz az olvasónak az önmaga felé vezető úton!”

Szeretettel: Hajdú Kata, önismereti tanácsadó