Eljött a változások ideje!

Annyiszor olvastam már, hogyha bezárul egy ajtó, akkor kinyílik helyette egy másik. De teljesen más dolog tudni, elhinni, hogy biztosan így van, vagy megtapasztalni ennek az igazságát.

Amikor eljön az életben az az idő, hogy meghozod életed legnehezebb, de egyben legjobb döntéseit, és lezársz olyan dolgokat az életedben, amelyek már réges régen nem működnek, akkor elkezdődik az életedben a Csoda.

Beköszönt az életedbe a változások kora. Végre beléphetnek az életedbe azok az emberek, akikre igazán szükséged, vagy akiknek igazán szükségük van rád. Új lehetőségek jelennek meg az életedben, amelyek elősegítik a fejlődésed, a változásod, és amelyek által előrébb tudsz lépni. Végre képes leszel kívülről, egy teljesen más szemszögből is értékelni az életed elmúlt eseményeit, és rájössz, hogy minden „pozitív és negatív” esemény az életedben érted volt.

A múlt eseményei Téged szolgáltak. Soha ne felejtsd el, hogy ma nem lennél az az ember, aki vagy, ha nem mentél volna keresztül azokon a dolgokon, amelyeken keresztül kellett menned. Légy hálás az életedben jelenlévő, vagy a múltadban volt „Tanítómestereknek”, mert ők csak azért vannak vagy voltak, hogy Téged tanítsanak, és gyógyítsanak.

Egy a lényeg a kapott leckét köszönd meg! Vond le a megfelelő következtetést! És lépj tovább! De nagyon fontos, hogy tanuld meg a leckét, mert amíg nem tanulod meg, addig mindig ugyanazt a leckét fogod kapni!

Amint eljön az életedben az idő, vagyis megtanultad a leckéket, akkor csukd be azokat az ajtókat, amelyek már nem szolgálják a fejlődésedet. Mert csak így lesz esélyed arra, hogy a változások ideje beköszöntsön az életedbe.

A csodák pedig elkezdenek beáramlani az életedbe! Hihetetlen jó érzés, amikor azt érzed, hogy végre kezded megtalálni az utad, azokat az embereket, akikkel jól érzed magad, és felfedezed azt a számtalan lehetőséget, amelyek által több lehetsz és segíthetsz másokat.

Eljött a változások ideje, ahol egymásra találnak azok az emberek, akiknek egymásra kell találniuk! Akiknek szükségük van egymásra, a támogatásra, hogy többek legyenek azáltal, hogy segítik azokat az embereket, akik készek a változásra, a fejlődésre. A csapat pedig hamarosan összeáll!!!

Csukd be azokat az ajtókat, amelyek már nem szolgálnak Téged, hogy kinyithasd a számodra legmegfelelőbbet!!!

 

Üdv:Livi

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései és A Főnixmadár újjászületése című könyv szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

„Tánczos Lívia könyve, A SikerÚtja titkos lépései nem egy egyszerű útmutató. Olyan dolgokat ír le, amik mindenkinek fontosak és irányadóak lehetnek, ugyanakkor ráébreszti az embert arra is, mennyi mindenben lehet és kell is még fejlődnie. De nem csak 'megmondja a tutit', hanem kézen fogva, támogatva végigvezet az úton, amit mindenkinek magának kell bejárnia, legyen főállású anya vagy akár egy jól menő vállalkozás tulajdonosa. Elvezet egy útkereszteződéshez, megmutatja a lehetséges utakat, azok következményeit, de aztán otthagy, hogy magad hozd meg a döntést és járd végig a választott ösvényt. Lívia hatalmas mennyiségű tudást és élettapasztalatot ad át, amit képes volt könnyen érthetővé és jól követhető rendszerré formálni. Ha valaki valóban meg akarja változtatni az életét, íme, itt a segítség, hogyan is lehet.”

Szabó Eszter, pszichológus