Elkötelezted magad a változás mellett?

A változás útján a legelső lépés, hogy akard a fejlődést. Addig, amíg nem látod be, hogy valami nem stimmel az életeddel és szükséged van a tovább lépésre, addig nem fog az életed a megfelelő irányba fordulni.

Ha ülsz otthon a kényelmes foteledben, malmozol és várod a csodát, hogy majd valaki felfedezi az Isten adta tehetségedet, attól még nem fogsz előrébb jutni az életedben.

Neked kell akarnod a változást! Neked kell belátnod, hogy valami nagyon nem stimmel az életedben! Neked kell 100% felelősséget vállalnod az életedért!

El kell kötelezned magad a változás mellett! A saját kezedbe kell venned az életed irányítását! Ha csak sodródsz az élet tengerének a hullámain, az olyan mintha kiszállnál az autódból és átadnád egy vadidegen embernek az életed kormánykereket, mondván „vigyél oda, ahova Te akarsz”.

Biztosan így akarod leélni az életed hátralevő részét?

Biztosan jó az Neked, ha más irányítja az életedet?

Biztosan szeretnél más kénye kedvének kiszolgáltatva lenni?

Nem lenne jobb, ha végre a Te kezedben lenne a sorsodnak az irányítása?

Nem lenne jobb, ha végre meglelnéd a lelki békédet?

Nem lenne jobb, ha jó példával járnál elől a gyermekeid előtt?

Bármilyen fájdalmas is, de Neked kell meghoznod a döntést a saját életedről. Neked kell a kezedbe venned az életed irányítását. Addig, amíg ezt nem teszed meg, addig nem fogod meglelni az életedben a harmóniát és az egyensúlyt. Mindig fognak történni dolgok, amelyek befolyásolják az életedet, de ugyanígy minden nap hozhatsz arról is döntést, hogyan fogsz reagálni azokra az eseményekre, amelyek körülötted történnek.

Ne engedd meg, hogy az események örvénye ide-oda dobáljon az élet tengerén. Tervezd meg az életed! Határozd meg az értékrended és a prioritásaidat! Tűzzél ki célokat! Keresd meg az életcélod!

De a legfontosabb, hogy érezd jól magad a bőrödben! Most!

Ne agyalj a múlt „hibán”, és ne aggódj a jövő még be sem következett eseményei miatt! Csak és kizárólag a mai nap létezik! Lásd meg a körülötted lévő rengeteg csodát! Öleld át a gyermekeid, a párod, a szüleid és mondd nekik: szeretlek!

Légy hálás! Mondj köszönetet naponta többször is azokért a rengeteg csodákért, amelyekben részed lehet nap, mint nap! Szerintem az egyik legfontosabb gyakorlat ez, mert addig, amíg nem vagy hálás azért, ami jelenleg az életedben van, addig nem tudsz még több olyan dolgot megszerezni, amiért hálás lehetsz. Hiszen miért is kapnál még több jót, ha még azokért sem vagy hálás, amid jelenleg van?

Kötelezd el magad a változás mellett!

Döntsd el, hogy mától csak és kizárólag egy ember irányíthatja az életedet: TE! Ne engedd magad befolyásolni olyan emberek által, akiknek a véleménye semmit nem jelent a Te életed szempontjából! Rengetegen lesznek, akik nem fogják elhinni, hogy képes vagy a változásra, de Te ne törődj senkivel. Menj előre azon az úton, amelyet kijelöltél a saját magad számára!

Idővel meg lesz az eredménye a változásnak. Légy kitartó és türelmes ezen az úton, mert hihetetlenül megéri 100% felelősséget vállalni a saját életedért.

Ha valóban elkötelezed magad, akkor senki nem fog tudni megállítani az utadon.

 

Üdv:Livi

 

 

Könyvrendelés: http://sikerutja.hu/sikerutja-titkos-lepesei/

 

Megtalálhattok még itt:

www.sikerutja.hu

https://www.facebook.com/Siker.Utja

https://www.facebook.com/asikerutjatitkoslepesei

https://www.facebook.com/tanczoslivi

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései és A Főnixmadár újjászületése című könyv szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A SikerÚtja titkos lépései című könyvről

„Sikerkönyvek tucatját olvastam el személyes és szakmai érdeklődésből az elmúlt 12 évben, Lívia mégis nemcsak, hogy újat adott könyvével, hanem teljesen új megközelítésbe helyezte a boldog, sikeres élet lényegét. Összetett, lényegre törő, alapos, elmét és szívet megmozgató olvasmány. A sikerútja titkos lépései, ami figyelembe veszi és egységként kezeli az életben vállalt szerepeinket az egyéntől egészen a szülőig. Gyakorlatias, újító könyv, amely már inkább mondható egy tankönyv és egy gyakorlati munkafüzet csodás egybeolvadásának, helyes értékrend- és életmódtankönyvnek. Az Olvasó már az első oldalak után érzi, nem maradhat kívülálló, hiszen ez a könyv az elejétől fogva nemcsak Neki, hanem Róla szól. Feszegeti komfortzónáját, segít túllépni félelmein, megismerni önmagát, megerősíteni önbecsülését és cselekvésre késztet életcélja megtalálásához és véghezviteléhez. Imádtam az erőt adó, elgondolkodtató kérdéseket, feladatokat, amik megdolgoztattak, megkérdőjelezték az általam eddig kikövezett út helyességét, irányba raktak, javaslatokkal láttak el, és útmutatást adtak. Inspiráló történetei megindítóak és cselekvésre ösztönöznek, fókuszba tesznek és folyamatban tartanak. Ne készülj gyorsolvasásra! Olvasd a könyvet inkább fejezetről fejezetre. Gondold át a javaslatokat, válaszold meg a kérdéseket, végezd el a feladatokat és figyeld magadban a hatást, mert az átütő lesz.”

Molnár Andrea, coach, HR szakember