Mikor hiszed el végre, hogy elég jó vagy?

Telnek múlnak a napok, a hetek, a hónapok és az évek, lassan eltelik az életed, kijárod az iskoláid, felnőnek a gyerekek, keményen hajtod más ember szekerét – hogy más meggazdagodjon -, azután hirtelen nyugdíjba mész, és hirtelen nem lesz semmi érelme az életednek.

Nem tudod, miért kelsz fel reggelente, nincsenek céljaid, nincs értelme a napjaidnak, nem érzed már igazán fontosnak magad. Így elvegetálsz még néhány évet, jobb esetben egészségesen, rosszabb esetben valamilyen kimondhatatlan betegséggel a háttérben, amitől még cudarabbul érzed magad.

Visszaemlékszel, hogy valamikor régen még voltak dédelgetett álmaid, amire azt mondtad mindig, hogy egyszer MAJD meg fogod csinálni, de soha nem hitted el magadról igazán, hogy elég jó vagy ahhoz, hogy meg is valósítsd, amit szeretnél, így a kudarcot elkerülve bele sem fogtál.

Milyen jó is volt egykoron álmodozni azokról a célokról, amelyeket meg akartál valósítani, amelyekről elhitted, hogy attól boldog és sikeres tudnál lenni. Milyen jó is volt elképzelni, hogy bármire képes vagy, és bármit elérhetsz, amit csak akarsz. Milyen jó is volt azon elmélkedni és gondolkodni, milyen életet fogsz azután élni, hogy megvalósítottad mindazokat a csodálatos dolgokat, amelyek egykoron felvillanyoztak.

ÁLLJ!!! ÁLLJ!!! ÁLLJ!!!

MOST jött el az idő, hogy elhidd végre: ELÉG JÓ VAGY! Elég jó vagy már ma ahhoz, hogy tegyél egy lépést az álmaid megvalósítása felé. Csak egy lépést! De azt minden nap. Ne, hogy véletlenül kikerülj a komfortzónádból J !

Ha megszületett a fejedben a gondolat, mi az amit szeretnél csinálni, akkor képes is vagy megvalósítani! Soha nem leszel 100%-osan tökéletesen kész. Az úton fogsz fejlődni, az úton fogod megtanulni, mit hogyan kell csinálni, és az úton fogsz igazából rájönni, mit is szeretnél tiszta szívből.

De ehhez el kell indulnod! El kell hinned végre, hogy elég jó vagy! Bíznod kell magadban, hogy képes vagy bármit elérni, amit csak akarsz.

Az út elején még senki sem tudja biztosan, hogyan éri el azt, amit szeretne. De az út végét kristálytisztán látja, csak az oda vezető útban a bizonytalan. Tehát Neked csak egy dolgod van: indulj el még ma! Tudd, mit akarsz és tedd meg az első lépést a céljaid felé.

Soha nem lesz tökéletes a pillanat! Mindig lesz kismillió kifogásod, miért nem alkalmas a pillanat arra, hogy nekivágj az útnak. Mindig lesznek akadályozó tényezők, amelyek próbára tesznek valóban akarod-e az álmaid.

De egy valamit szeretném, ha elhinnél: TE MÁR MOST ELÉG JÓ VAGY! Bármi lehetsz, ami csak akarsz lenni! Bármit megkaphatsz, amit csak akarsz! Bármit elérhetsz, amire vágysz!

Menj előre az álmaidért, mert már most elég jó vagy!

 

Üdv:Livi

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, motivációs tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései című könyv szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Lívia, Te egy nagyon kiegyensúlyozott, nyitott, barátságos ember vagy. Hasonlóan gondolkozol a gyermeknevelésről, az emberi kapcsolatokról, mint én, megtaláltam benned egy kicsit magamat. Bár tanulnom kellene tőled a nyugodtságot és a pozitív gondolkodást. Sokszínű és kreatív vagy, ezért is tudsz annyi jó tanácsot adni. Az életet éled is, nem csak külső szemlélő vagy, ezt úgy értem, hogy van miből tapasztalatot merítened, voltál már gödörben és abból sikerült kijutnod, mégpedig nem akárhogy, így sokkal hihetőbbek az írásaid. Amikor felteszel egy cikket vagy írsz, az olyan, mintha csak nekem szólna, ismered a problémáinkat, az elesettségünket. Tudatosan vezeted az életedet, ezt adod és próbálom elhinni, hogy én is képes vagyok rá. Nekem ebben az évben annyi gyógyszert kellett szednem, hogy már elhiszem, ennek csak egyedül én vagyok az oka, gyógyítani kell a betegség okozóját, ami a lélekben van. Meg tudtam neked nyílni az első beszélgetésünkkor, azért, mert a szemedbe nézve valahogy megnyugodtam- aki emberek lelki dolgaiba mászik, annak legyen képessége megnyitni őket - Te ezt tudod!

Berta Tímea Regina