Coaching

A személyes konzultációk alkalmával a felnőtteknek - és akár gyermekeknek, kamaszoknak, fiatal felnőtteknek is - hatékonyan tudok segíteni megoldani az életükben jelenleg meglévő ösztönző kihívásokat.

Tulajdonképpen ez egy mentor program, ahol felfogadsz engem magad mellé, hogy bátorítsalak, ösztönözzelek, támogassalak, utat mutassak, és segítsek neked a céljaid elérésében. Te elkötelezed magadat a céljaid mellett, én pedig mindent megteszek, hogy Te el is érd azokat. A Te sikered az én sikerem is egyben, ha az én útmutatásaimmal közelebb kerülsz a céljaidhoz.

Azért van szükség mentorra az álmaid eléréséhez, mert nagy valószínűséggel a környezetedben kevesen vannak, akik támogatnak, és akik melletted állnak, azoknak pedig feltételezhetően nincs meg a megfelelő tudásuk a Te támogatásodhoz.

Én, mint coach vagy mentor a legjobb tudásommal, és az évek alatt szerzett tapasztalataimmal foglak segíteni Tégedet a céljaidhoz vezető úton. A sikerútja rendszerben először letesszük az alapokat, amelyekkel egy fajta gondolkodásmódot sajátítasz el, majd a múlt önkorlátozó hiedelmeit tárjuk fel, tisztázzuk a jelened eredményeit, majd megtervezzük a számodra áhított jövőhöz vezető lépéseket.

Miben tudok neked segíteni?

A teljesség igénye nélkül felsorolok néhány ösztönző kihívást, amelyeket már sikeresen oldottunk meg az ügyfeleimmel:

 • múlt önkorlátozó hiedelmeinek feltárása,
 • önbizalom hiány,
 • életmód-váltás,
 • célok hiánya,
 • életcél megtalálása
 • negatív gondolkodásmód,
 • betegségek lelki okainak feltárása,
 • negatív énkép javítása,
 • karrier célok kitűzése.

Hogyan történik az egyéni konzultáció?

 1. E-mailben (sikerutja@sikerutja.hu) lehet jelentkezni az online történő egyéni konzultációra. Az e-mailben írd le, hogy milyen ösztönző kihívásokkal állsz szemben, és miben kéred az én személyes segítségemet.
 2. Megbeszélünk egy időpontot, amely mind a kettőnk számára megfelelő.
 3. A Sikerútja Kft. számlájára előre utalással kifizeted az egyéni konzultáció árát, ami 15.000Ft/60 perc , amelyről számlát fogok neked küldeni. 

 

Amennyiben úgy döntöttél, hogy a segítségemet kéred írj nekem e-mailt!

Csodás életet kívánok Neked!

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó

 

Rólam mondták

Lívia, Te egy nagyon kiegyensúlyozott, nyitott, barátságos ember vagy. Hasonlóan gondolkozol a gyermeknevelésről, az emberi kapcsolatokról, mint én, megtaláltam benned egy kicsit magamat. Bár tanulnom kellene tőled a nyugodtságot és a pozitív gondolkodást. Sokszínű és kreatív vagy, ezért is tudsz annyi jó tanácsot adni. Az életet éled is, nem csak külső szemlélő vagy, ezt úgy értem, hogy van miből tapasztalatot merítened, voltál már gödörben és abból sikerült kijutnod, mégpedig nem akárhogy, így sokkal hihetőbbek az írásaid. Amikor felteszel egy cikket vagy írsz, az olyan, mintha csak nekem szólna, ismered a problémáinkat, az elesettségünket. Tudatosan vezeted az életedet, ezt adod és próbálom elhinni, hogy én is képes vagyok rá. Nekem ebben az évben annyi gyógyszert kellett szednem, hogy már elhiszem, ennek csak egyedül én vagyok az oka, gyógyítani kell a betegség okozóját, ami a lélekben van. Meg tudtam neked nyílni az első beszélgetésünkkor, azért, mert a szemedbe nézve valahogy megnyugodtam- aki emberek lelki dolgaiba mászik, annak legyen képessége megnyitni őket - Te ezt tudod!

Berta Tímea Regina

Vissza a szolgáltatásokhoz