Könyv

Kedvenc mondásom: „Aki tud olvasni és nem olvas, az olyan, mintha nem is tudna olvasni!” Az elmúlt közel két évtized alatt több száz személyiségfejlesztő könyvet kiolvastam, most is minimum 8-10 könyvet olvasok egyszerre, sőt van sok olyan is, amit elkezdtem, de nem olvastam ki, vagy csak bele olvastam, elolvastam a számomra szükséges részeket, utána feltettem a könyvespolcra.

Azok az ösztönző kihívások, amelyeken most átmész, arról már valaki biztosan írt egy könyvet, vagyis a párkapcsolati problémáktól kezdve a vezetői nehézségekig, folytatva a gyereknevelési problémákig, az önismeretig, a sikerig minden témában találsz könyveket, hanganyagokat, tanfolyamokat.

A fejemben másként álltak össze az összefüggések a sikerről, mint azt a legtöbb könyvben olvastam. Azt éreztem, hogy amíg valaki nem teszi le az életében az alapokat és nem teszi rendbe a múltját, legalább felismerés szintjén, hogy értse, miért történnek vele a dolgok, addig nem érti meg a jelene eredményit és nem tud fókuszálni a jövőjére. Amíg nincs önbizalma és önbecsülése valakinek, nem tiszteli és szereti önmagát, addig bármi rossz megtörténhet vele, mert olyan negatív kisugárzása van, és olyan borulátó és kishitű, hogy a lehető legrosszabb eseményeket és személyeket vonzza be a tapasztalataiba.

ÖNBECSÜLÉS...
ÖNBIZALOM...
SZERESD ÖNMAGAD...
TISZTELD ÖNMAGAD...
Jó, jó, de mégis HOGYAN?
HOGYAN kell ezt tenni?
HOGYAN kell ezt jól tenni?

Hangzatos szavak, hogy ÖNBECSÜLÉS, ÖNBIZALOM, SZERESD és TISZTELD ÖNMAGAD! 
Sok, sok éven át hallottam ezeket a szavakat és az első könyvemben az A SikerÚtja titkos lépéseiben én is sokszor emlegettem, mint az alapok alapját, ami ha nincs meg az olyan, mintha egy ház épülne alapok nélkül. De konkrétan nem írtam le HOGYAN is kellene ezeket jól csinálni.
Az előadásaim után vagy levélben többször megkérdezték: HOGYAN szeressem és tiszteljem önmagam?
Ezért A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé című könyvemben részletesen válaszolok erre.
Ha végre Te is tudni szeretnéd a HOGYAN-t, nem csak elcsépelt közhelyként használni az ÖNBECSÜLÉS és az ÖNBIZALOM szavakat, valamint válaszokat szeretnél kapni arra, HOGYAN kell valójában SZERETNI és TISZTELNI ÖNMAGUNKAT, akkor a VÁLASZOKAT megtalálhatod a könyveimben.

 

Vissza a szolgáltatásokhoz