Egy újabb csodálatos év

 
Ez a csodálatos év IS eltelt.
Hálás vagyok a rengeteg csodálatos dologért, ami ebben az évben IS történt velem! Hálás vagyok, hogy a legmerészebb álmaim IS megvalósultak. Hálás vagyok az életemért. Hálás vagyok a családomért. Hálás vagyok, hogy tető van a fejünk felett. Hálás vagyok, hogy van mit ennünk. Hálás vagyok……. tudnám sorolni órákig………
És amikor azt írom, hogy CSODÁLATOS, akkor azt komolyan is gondolom!
Szomorúan olvasom a rengeteg bejegyzést, amelyben sokan (maradjunk annyiban majdnem mindenki) szidja ezt az évet, vagy a nehézségekre koncentrál.
Pedig minden nap, minden héten, minden hónapban és minden évben vannak ösztönző kihívásaink és megoldandó feladataink. Nem volt ez az év sem rosszabb, mint szokott lenni. Számomra legalább is biztosan nem.
Az igazi kérdés, hogy a TE fejedben, mi van ezzel az évvel kapcsolatban. Vagy mi van a fejedben az előző évekkel kapcsolatban…
Hiszen minden évben az év utolsó napjaiban megjelennek az olyan bejegyzések, hogy „Jobbat, mint az idei év.” vagy „Boldogabbat, mint ami ebben az évben volt.” vagy „Kevesebb nehézséget, mint ami volt.”
A gondolataidat és az érzéseidet erről az évről is TE alakítod ki magadban!
Koncentrálhatsz a negatív dolgokra is, de helyezheted a fókuszodat a pozitív dolgokra is.
Koncentrálhatsz azokra a dolgokra is, amelyek hiányoznak az életedből, de helyezheted a figyelmedet azokra a dolgokra is, amelyek megvannak az életedben.
Mindig TE döntesz. Mindig a TE kezedben van a választás lehetősége. Mindig Te irányítod az életed.
Ha több olyan dolgot szeretnél megtapasztalni az életedben, amelyekért hálás lehetsz, akkor azokra a dolgokra koncentrálj, amelyek pozitív, jó érzéseket váltanak ki benned, amelyekért már most hálás vagy. Mert ha a figyelmedet a jóra, a szépre és azokra fordítod, amelyek már most a tapasztalásod részei, amelyek már most az életed részei, akkor még több olyan dolog fog érkezni az életedbe, amelyekért hálás lehetsz majd.
Nehogy azt hidd, hogy Nekem nincsenek az életemben ösztönző kihívások vagy megoldandó feladatok. Mindig lesznek, hiszen itt vagyunk ezen a csodálatos Föld nevű bolygón, ahol jó eséllyel mindig adódni fog valami újra értelmezett cél (más problémának hívja).
De nagyon nem mindegy, milyen gondolatok vannak a fejedben nap, mint nap. Nagyon nem mindegy, hogyan érzed magad nap, mint nap. Nagyon nem mindegy, hogyan gondolkodsz, milyen nézőpontból szemléled az életed eseményeit.
Gondolkoztál már rajta, mit szeretnél megtapasztalni 1 év múlva ilyenkor? Vagy 5 év múlva? Vagy 10 év múlva?
Szerinted, mitől fog megváltozni az életed, ha minden ugyanúgy marad az életedben? Ugyanúgy cselekszel, ugyanúgy gondolkodsz és ugyanúgy érzel.
Szerinted lesz VÁLTOZÁS?
Kívánom, hogy legyen részed azokban a tapasztalásokban, amelyekre vágysz.
Kívánom, hogy olyan életet élj, amely a legmerészebb álmaidban vannak.
Kívánom, hogy legyen részed boldogságban, békességben, nyugalomban és minden olyan dologban és érzésben, amelyekre a szíved mélyén vágysz.
Tánczos Lívia

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései és A Főnixmadár újjászületése című könyv szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

"Tánczos Lívia könyve, A SikerÚtja titkos lépései hiánypótló mű. Olyan életbölcsességeket tartalmaz, amiket nem elég egyszer elolvasni. Ízlelgetni kell és szépen, fokozatosan beépíteni az életünkbe, a mindennapjainkba. Külön hitelessé teszi, hogy a szerző a saját bőrén, egy fájdalmas házassággal a háta mögött jött rá azokra a dolgokra, amiket a könyvében leír. Látszólag egyszerű kis tippek, valójában komplex életbölcsességek, melyeket ha megfogadunk, szebbé, jobbá, tartalmasabbá válhat az életünk. A könyv végén található összefoglalót - "A sikeres emberek szokásai 92 pontban" - javaslom kinyomtatni és ízlelgetni, természetesen az egész könyv elolvasása után."

Váczi Éva, író, újságíró, angoltanár,
a Van kiút a depresszióból című könyv szerzője