Minél inkább általánosságban, felülről, a nagy képet látva gondolkozol életed kihívást jelentő területeiről annál kevésbé valószínű, hogy ellenállást keversz a rezgéseidbe. És ennek fordítottja is igaz: minél inkább részletekbe menően nézel egy-egy problémásabb területet, annál valószínűbb, hogy tele leszel ellenállással. Egy példa. Mondhatod azt is általánosságban, hogy 'Végül is mindig meg tudtam oldani a pénzügyeimet, valahogy megoldódtak. Épp most rendben minden, lélegzem, élek.' - ekkor nagyobb megkönnyebbülést érzel mintha azon görcsölsz, hogy egy adott üzleti partner hogyan reagál majd egy emailedre. Itt is, mint minden esetben az Érzelmi Vezérlőrendszered útmutatásait figyeld! Ha megkönnyebbülést érzel, jól érzed magad, akkor jó irányban haladsz. Részletekbe akkor menj, ha az adott területtel kapcsolatban már nem érzel komoly ellenállást. Érezni fogod mikor mész túlságosan a részletekbe, mert akkor előjön a feszültség. Azt javasoljuk, hogy kezdd általános nézőpontból, majd fokozatosan fókuszálj a részletekre, de közben éberen figyeld, hogyan érzed magad. Ha kellemetlen Érzéseid támadnak, kapcsolj vissza egy kicsit általánosabb megközelítésmódra.

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Lívia, Te egy nagyon kiegyensúlyozott, nyitott, barátságos ember vagy. Hasonlóan gondolkozol a gyermeknevelésről, az emberi kapcsolatokról, mint én, megtaláltam benned egy kicsit magamat. Bár tanulnom kellene tőled a nyugodtságot és a pozitív gondolkodást. Sokszínű és kreatív vagy, ezért is tudsz annyi jó tanácsot adni. Az életet éled is, nem csak külső szemlélő vagy, ezt úgy értem, hogy van miből tapasztalatot merítened, voltál már gödörben és abból sikerült kijutnod, mégpedig nem akárhogy, így sokkal hihetőbbek az írásaid. Amikor felteszel egy cikket vagy írsz, az olyan, mintha csak nekem szólna, ismered a problémáinkat, az elesettségünket. Tudatosan vezeted az életedet, ezt adod és próbálom elhinni, hogy én is képes vagyok rá. Nekem ebben az évben annyi gyógyszert kellett szednem, hogy már elhiszem, ennek csak egyedül én vagyok az oka, gyógyítani kell a betegség okozóját, ami a lélekben van. Meg tudtam neked nyílni az első beszélgetésünkkor, azért, mert a szemedbe nézve valahogy megnyugodtam- aki emberek lelki dolgaiba mászik, annak legyen képessége megnyitni őket - Te ezt tudod!

Berta Tímea Regina