Sokan azt gondolják, hogy arra tanítjuk az embereket, hogyan irányíthatják a gondolataikat, hogy elérjenek egy bizonyos célt. Nem, mi nem ezt tanítjuk. Mi arra tanítunk, hogy engedd el az ellenállásod, mert ez az egyetlen dolog ami meggátolja azt, hogy megkapd vágyaid tárgyát. Ha pedig még mélyebbre megyünk, akkor tudnod kell, hogy mindent azért akarsz, minden vágyad arról szól, hogy azt gondolod általa jobban fogod érezni magad. A végső cél tulajdonképpen tehát az, hogy egyre jobban érezd magad. 

Bárhova is próbálsz menekülni, bárkivel is vagy, önmagadat mindig magaddal viszed. Görcsös akarással viszont a jó érzéseket képtelenség elérni. Nem szedheted össze minden akaraterődet a boldogság elérése érdekében, mert az akaraterő mindig legyőzendő akadályt, tehát ellenállást feltételez. 
Amikor nem érzed magad jól, egyértelműen a megkönnyebbülés érzését keresd. És ha ez azt jelenti, hogy hangot adsz a dühödnek, és kiabálsz, akkor ne fogd vissza magad. Nyilvánvalóan ne okozz kárt ezzel másokban. Viszont tudatosnak kell lenned a benned lejátszódó folyamatokra, ne tagadj le semmit magadban.
Amikor még ez előtt a megfontolt teremtésről beszéltünk, sok emberen pánik uralkodott el valahányszor negatív gondolataik voltak. Valahányszor elfogadják a negatív gondolatokat, és nem csinálnak nagy ügyet belőle, nem harcolnak ellene, csak hagyják, hogy megkönnyebbüljenek valahogy, az érzés magától átalakul egy jobb, elengedettebb érzéssé. 
Életed során mindig kértél valamit, amik mind belekerültet az Örvényedbe és ott várakoznak rád. Ott van a leendő házad, álmaid karrierje, a szerelmed, a bőség, minden amire vágysz. Neked nem azt kell kitalálnod, hogyan szerezd meg mindezeket, vagy hogyan teremtsd meg őket (mert ezek már mind meg vannak teremtve a rezgések valóságában). Neked azt kell kifundálnod, hogyan juthatsz hozzá a teremtéseidhez, azaz hogyan kerülhetsz olyan elengedett és ellenállásmentes állapotba, hogy az Örvényedbe erőfeszítés-mentesen csússz bele. Nem kell megtörténtté tenned a dolgokat, hagyd, hogy megtörténjenek - és ez csak akkor lehetséges, ha elengeded az ellenállást és a küzdést. Tudjuk, hogy ez paradoxon lehet fizikai barátaink számára, akik azt tanulták, hogy mindenért meg kell harcolniuk - mégis az Univerzum erői akkor képesek átáramolni rajtad, ha nincs benned ellenállás. Keresd a jó érzéseket és a megkönnyebbülés érzését bárhol is tartasz jelenleg ... 

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Lívia, Te egy nagyon kiegyensúlyozott, nyitott, barátságos ember vagy. Hasonlóan gondolkozol a gyermeknevelésről, az emberi kapcsolatokról, mint én, megtaláltam benned egy kicsit magamat. Bár tanulnom kellene tőled a nyugodtságot és a pozitív gondolkodást. Sokszínű és kreatív vagy, ezért is tudsz annyi jó tanácsot adni. Az életet éled is, nem csak külső szemlélő vagy, ezt úgy értem, hogy van miből tapasztalatot merítened, voltál már gödörben és abból sikerült kijutnod, mégpedig nem akárhogy, így sokkal hihetőbbek az írásaid. Amikor felteszel egy cikket vagy írsz, az olyan, mintha csak nekem szólna, ismered a problémáinkat, az elesettségünket. Tudatosan vezeted az életedet, ezt adod és próbálom elhinni, hogy én is képes vagyok rá. Nekem ebben az évben annyi gyógyszert kellett szednem, hogy már elhiszem, ennek csak egyedül én vagyok az oka, gyógyítani kell a betegség okozóját, ami a lélekben van. Meg tudtam neked nyílni az első beszélgetésünkkor, azért, mert a szemedbe nézve valahogy megnyugodtam- aki emberek lelki dolgaiba mászik, annak legyen képessége megnyitni őket - Te ezt tudod!

Berta Tímea Regina