Amiben hiszel, az lesz a valóságod

A gondolataid és az ezekhez kapcsolódó érzelmeid meghatározzák az életedet. Ahogyan gondolkodsz és érzel a dolgokról körülötted, az lesz a valóságod. Amiben hiszel, az fog megvalósulni. A hitrendszered alapján fogod élni az életed, és ez alapján fogsz döntéseket hozni.

A tudatalatti önkorlátozó hiedelmeid is befolyásolják az életedet. Ezekkel az a baj, hogy olyan mélyen vannak elrejtve az elmédben, hogy nem is vagy tisztában vele, mekkora hatással vannak az életedre. Olyan apró mondatokra gondolok, mint „Biztosan nem fog sikerülni.” „Miért pont nekem sikerülne?” „Nem engedhetem meg magamnak.” „Úgy sem tudom megvenni.” „Nem érdemlem meg.” „Biztosan beteg leszek, mert … is az volt.” stb.

Pontosan az van most az életedben, amiben hiszel, és amilyen érzelmeid vannak ezzel kapcsolatban. Ezért mondják azt, hogy vállalj 100% felelősséget az életedért, mert azt, ami most körülötted van, azt Te teremtetted meg. Ha pedig ennek megérted a jelentőségét, akkor megérted azt is, hogy bármit megtudsz változtatni, ami most nem tetszik az életedben.

Nagy tudatosságra van szükség ehhez, mert elsőnek meg kell értened, mi és miért van jelenleg az életedben. Végig kell gondolnod, mikben hiszel, hogyan érzel ezekkel kapcsolatban, és ezeken túl fel kell derítened a tudatalattid mélyén megbúvó hitrendszereidet és apró mondatokat, amelyek hatással vannak az életedre.

Ezután pedig el kell döntened, mit szeretnél megtapasztalni az életedben, hogyan szeretnél élni, milyen körülmények között szeretnél élni, és hogyan éreznéd magad, ha mindezek megvalósulnának. Ez az érzelem fog előre vinni, ez fog segíteni az utadon, hogy nap, nap után elképzeled, mit éreznél, ha az álmaid megvalósulnának.

Időre lesz szükség ahhoz, hogy az évek vagy évtizedek óta fennálló mentális állapotodon változtatni tudj. Időre lesz szükség ahhoz, hogy a tudatalattid mélyén megbúvó nem megfelelő „programokat” felszámold. Időre lesz szükség ahhoz, hogy a régi szokásaidon változtatni tudj. Időre lesz szükség ahhoz, hogy ráhangolódj álmaid „frekvenciájára”.

A régi, megrögzött gondolatmintáinkon – szokásainkon – változtatni nem a legegyszerűbb feladat, nagy tudatosság szükséges hozzá, mivel a harag, a düh, a bánat és az öröm is, más és más kémiai reakciót vált ki a szervezetünkben, amelyekhez hozzászokik a testünk, ha túl hosszú ideig vagyunk ugyanabban az állapotban.

Meghozni a döntést, hogy mást választasz, mert mást akarsz megtapasztalni az életedben, bármikor lehet. De ezt a döntést csak Te tudod meghozni, helyetted más nem tud dönteni.

 

Jó utat önmagad felé!

 

Tánczos Lívia

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A SikerÚtja titkos lépései című könyvről

„Magam is húsz-egynéhány éve járom és közben folyamatosan kutatom tovább a siker útját. Ha most indulnék, ezzel a könyvvel indulnék.”

Szalai János, matematikus-közgazdász