Az "Ébresztő hívás"

Önnek egy új „Ébresztő hívása” VAN.

Folyamatosan kapod az életedbe az „Ébresztő hívásokat”, amelyek segíteni szeretnének neked, hogy felébredj végre és elindulj egy úton önmagad felé. Ezek az „Ébresztő hívások” bármilyen „álruhában” érkezhetnek az életedbe. Sokféle „arca” létezik az „Ébresztő hívásnak”, ezért annyira nehéz felismerni. Sokféle módon kopogtat az ajtódon, hogy segítsen gyógyulni, tanulni, fejlődni és megérteni azokat az eseményeket, amelyek folyamatosan történnek veled.

Ez az „Ébresztő hívás” lehet egy betegség, válás és párkapcsolati gondok, egy vírustól való halálfélelem, egy "oltástól" való (halál)félelem, emberekkel való konfliktusok, egy „igazságtalan beszólás” valakitől (pl.: valaki válogatott cifraságokat vág a fejedhez), ami fájdalmat okoz, egy baleset, vagy bármilyen ösztönző kihívás (más problémának hívja) és élettől kapott nagy „pofon”, amelyek érzelmileg nagy terhet rónak rád. Ezek az „Ébresztő hívások” addig fognak folyamatosan visszatérni az életedbe – csak pepitában, amíg meg nem érted a tanítást, amely elő szeretné segíteni a gyógyulásod, a fejlődésed és a tanulásod, amiért tulajdonképpen ide érkeztél a Föld nevű bolygóra.

Biztosan érezted már magad úgy, például egy új munkahelyen, hogy itt is ugyanolyan „idióták” az emberek, mint az előző helyen, vagy az új párod ugyanolyan „nem normális”, mint az előző. Vajon mi lehet az oka, hogy ugyanazt a környezetet kapod, csak pepitában? Gondolkodtál már rajta?

 

Önnek egy új „Ébresztő hívása” VOLT.

Mi történik akkor, ha Te az adott „Ébresztő hívásodhoz” tartozó saját érzelmeidért, a fejedben lévő saját gondolataidért elkezdesz mást hibáztatni?

Elszalasztod a számodra érkezett „Ébresztő hívást”. Elszalasztod a gyógyulásod, a fejlődésed és a tanulásod lehetőségét. Elszalasztod a gyorsabb megértés lehetőségét. Elszalasztod az értékes idődet, amelyet itt a Földön kaptál. Elszalasztod a boldogságod, a lelki békéd és harmóniád lehetőségét. Elszalasztod a boldog élet reményét és lehetőségét.

Érted már? Minden „Ébresztő hívásod” csak egy LEHET-Ő-SÉG, hogy gyorsabban önmagadra találj, gyorsabban tanulj és fejlődj, vagyis gyorsabban megtaláld az utat önmagad felé.

Lassan telnek a napok, a hetek, a hónapok és az évek, miközben folyamatosan érkeznek az életedbe az „Ébresztő hívások”.

Hogy döntesz? Meg akarod hallani végre az „Ébresztő hívásod?” Hajlandó vagy végre szembenézni a saját „Ébresztő hívásoddal”? Hajlandó vagy végre megérteni a neked érkező „Ébresztő hívásokat”?

Az idő így is, úgy is eltelek. Ha Te meghallod a számodra küldött „Ébresztő hívást” akkor is, ha nem vagy hajlandó meghallani a számodra küldött „Ébresztő hívást”, akkor is.

 

Jó utat önmagad felé!

Tánczos Lívia

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései és A Főnixmadár újjászületése című könyv szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Kedves Livia!! Szeretném megköszönni az előadást, és az életben tapasztaltakat, amit megosztottál! Minden ember ha csak egyszer részt venne olyan előadáson, mint amit te tartottál rálátása lenne, hogy az életben vannak dolgok, amik igen fontosak, és a "gondolatainknak teremtő ereje van"! Mind pozitív mind negatív dolog!

"Akinek van, annak még adnak, hogy bőséges legyen neki. De akinek nincs, attól még azt is elveszik,amije van." Rhonda Byrne/ The Magic

Köszönettel: Bús Krisztina