Az idő értéke

Gyorsan múló másodpercek, percek, órák, napok, hetek, hónapok, évek és évtizedek. Telik az idő és közben várunk. Várunk a Csodára, hogy majd történik valami. Valami, amitől fenomenálisan megváltozik az életünk. Az életünk, ami amúgy teli van Csodával, csak észre sem vesszük.

Csukott szemmel járunk, és nem érzékeljük, hogy minden nap ajándék. A tegnap történelem, a holnap rejtély. A mai nap az egyetlen, amiben élni tudunk. Az idő senkire sem vár.

Ragadj meg minden másodpercet, hogy a jelen pillanatban élj! Érezd jól magad a bőrödben most! Ne vesztegesd az időd!

Minden másodperc értékes az életedben, főleg ha Te képes vagy a megfelelő szemszögből tekinteni a veled történő eseményekre. Az élet maga a Csoda. Rengeteg jó dolog vesz minket körbe, csak annyira természetesnek vesszük őket, hogy elfelejtünk értük hálát adni mindennap.

Ezért meg kell ragadni minden lehetőséget, hogy az életünk minden másodpercét boldoggá, értékessé tegyük. Ehhez pedig az kell, hogy képesek legyünk egy kicsit másképp is látni és gondolkodni.

Éppen ezért ne vesztegesd az idődet olyan emberekre, akik nem kellően értékelnek Téged! Ne ragadj olyan szituációkban, amelyekben nem érzed jól magad! Ne engedd meg senkinek sem, hogy nem a megfelelő módon bánjon veled!

Szeresd és tiszteld önmagad annyira, hogy kiállsz végre önmagadért és önmagad mellett minden helyzetben! Szeresd és tiszteld végre önmagad annyira, hogy elfogadod magad a gyengéiddel és az erősségeiddel együtt. És szeresd és tiszteld annyira önmagad, hogy végre elkezded élvezni az életet.

Hagyj fel végre az önostorozással, az önmarcangolással! Add fel végre a hatalmas áldozattudatodat! Szállj ki végre az önsajnálat bűzös mocsarából és végre vállalj 100% felelősséget az életedért!

Az idő halad és elvesztegeted a legszebb éveid. Elveszíted a legjobb dolgokat az életedben, mert félsz. Félsz kinyitni, félsz a változástól és az újtól. Félsz, hogy újra megsérülhetsz. De így esélyt sem adsz magadnak, hogy újra boldog lehess.

Nyisd ki végre a szemed és lásd meg a Csodát! Az élet Csodáját, hogy minden nap egy ajándék. Minden reggel, amikor kinyitod a szemed egy Csoda, hiszen élsz és tiszta lappal indíthatod a napod.

Ahol döntéseket hozhatsz arról, amit igazán szeretnél. Dönthetsz arról, hogy boldog leszel. Dönthetsz arról, hogy megkeresed a válaszokat a kérdéseidre. Dönthetsz arról, hogy ettől a pillanattól élvezni fogod az életet, mert nem tudhatod, mikor érkezel az út végéhez.

Márpedig az út végéhez mindenki elérkezik az életben előbb vagy utóbb, ez az egy biztos van ebben földi létben. Viszont nem mindegy, hogyan érkezünk el a végállomáshoz. Mennyi öröm és boldogság volt az utunk része? Hogyan lehetett volna másképpen is gondolkodni, hogy az út végén azt mondhasd BOLDOG VOLTAM, ÉLVEZTEM AZ UTAM MINDEN MÁSODPERCÉT.

Lehet így is…

Mint mindig a döntés most is a Te kezedben van!

Vedd a saját kezedbe az életed irányítását!

 

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó

 

Könyvrendelés:  http://sikerutja.hu/sikerutja-titkos-lepesei/

 

http://www.youtube.com/watch?v=N0738kdYSQw

 

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései és A Főnixmadár újjászületése című könyv szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

"Tánczos Lívia könyve, A SikerÚtja titkos lépései hiánypótló mű. Olyan életbölcsességeket tartalmaz, amiket nem elég egyszer elolvasni. Ízlelgetni kell és szépen, fokozatosan beépíteni az életünkbe, a mindennapjainkba. Külön hitelessé teszi, hogy a szerző a saját bőrén, egy fájdalmas házassággal a háta mögött jött rá azokra a dolgokra, amiket a könyvében leír. Látszólag egyszerű kis tippek, valójában komplex életbölcsességek, melyeket ha megfogadunk, szebbé, jobbá, tartalmasabbá válhat az életünk. A könyv végén található összefoglalót - "A sikeres emberek szokásai 92 pontban" - javaslom kinyomtatni és ízlelgetni, természetesen az egész könyv elolvasása után."

Váczi Éva, író, újságíró, angoltanár,
a Van kiút a depresszióból című könyv szerzője