Dr. Eric Pearl: Így szólott Salamon

Nemrégiben az Édesvíz Kiadótól rendeltem néhány könyvet 30-70% kedvezménnyel.

Dr. Eric Pearl első könyvét a Kapcsolatteremtő gyógyítást néhány évvel ezelőtt olvastam, és tetszett, így visszautasíthatatlan ajánlat volt a számomra a 70% kedvezmény.

Amikor megérkeztek a könyvek mindet megfogtam, belelapoztam és beleolvastam kicsit, hogy el tudjam dönteni, melyiket fogom kiolvasni elsőnek. Amikor elkezdtem olvasni Eric Pearl könyvét rázott a hideg, nem tudom miért, de gondoltam ez jó ürügy lesz, hogy ezzel kezdjem az olvasást. Ez a könyv hetek óta mellettem van, és bele-bele olvasok, ha van időm, vagy este újra olvasok fejezeteket.

Íme néhány idézet:

Hajlamos vagy rá ezen a síkon, hogy előrehaladásodat valaki más fejlődéséhez viszonyítva ítéld meg. Erre semmi szükség. Egyvalami lényeges csak: hogy törekedj teljesíteni a küldetésedet! Az életerőd, az ösztönöd a helyes útra fog vezérelni, ha azonban egyre csak jobbra-balra tekingetsz, az nem több puszta figyelemelterelésnél.”

„Az önbecsülésedet nem az határozza meg, hogy a birtokolt javak milyen mennyiségét vagy képes felhalmozni, vagy mi mindent tudsz megtartani magadnak. Az önbecsülés mintegy benső lényed beteljesítése, és a belőle fakadó öröm felszínre engedése életedben.”

„Derítsd ki, életed mely területére vonz a szeretet – itt rejlenek a válaszaid is: abbéli képességeidben, hogy meghatározd, életed mely területére húz a szíved. Ez a te utad!”

„Az önbecsülés annak megértése, hogy te magad vagy a világmindenség, hogy összhangban vagy mindazokkal a nagyszerű életerőkkel, amelyek mindnyájunkat körülvesznek. Nem vagyunk elszigeteltek vagy magányosak.”

„Az ego adja nekünk az önazonosságot, amellyel egy egészen sajátos nézőpontból tanulmányozhatjuk a megtanulandó leckéket. Olyan ez, mintha egy nagyon is sajátos ablakból tekintenénk át a szituációt. Az ablak kerete az egónk. Ez adja nekünk a formát, amelyen keresztül igen éles perspektívából szemügyre vehetjük az adott probléma egy adott aspektusát. Pontosan olyan ez, mintha a saját szemhatárunkat az egész világmindenség látványához hasonlítanánk. Az ego ama távcsővé válik, amelyen keresztül ennek a világmindenségnek igen sajátos aspektusait látjuk. Tudatosságunk fokától függően ez határozza meg, hogy mennyit látunk…”

Biztosan neked is vannak kedvenc könyveid, amelyeket időről időre előveszel, vagy vannak időszakok, amelyeknek megvannak a kedvenc könyvei, amelyek át tudnak segíteni az adott időszak ösztönző kihívásain.

Olvass, tanulj és fejlődj, hogy jobban megértsd, mi – miért történik veled.

 

Jó utat önmagad felé!

Tánczos Lívia

 

 

 

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A SikerÚtja titkos lépései című könyvről

„Ajánlom ezt a könyvet annak, aki elég bátor ahhoz, hogy szembenézzen önmagával és készen áll a fejlődésre, amivel megváltoztathatja az életét. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeidnek jobb, könnyebb, boldogabb élete legyen, akkor önmagad jobbításával kezd, amihez ez a könyv megmutatja merre indulj el. Benne van minden, mit kell tenned, milyen sorrendben és -ami az igazán különleges, az is benne van - hogyan.  Ez a könyv megadja a lehető legtöbb segítséget ahhoz, hogy megteremtsd magadnak azt az életet, amire legbelül vágysz. Csak el kell döntened, mit szeretnél!”

Tuba-Tegzes Tímea, személyre szabott dísztárgy készítő