Dr. Eric Pearl: Így szólott Salamon

Nemrégiben az Édesvíz Kiadótól rendeltem néhány könyvet 30-70% kedvezménnyel.

Dr. Eric Pearl első könyvét a Kapcsolatteremtő gyógyítást néhány évvel ezelőtt olvastam, és tetszett, így visszautasíthatatlan ajánlat volt a számomra a 70% kedvezmény.

Amikor megérkeztek a könyvek mindet megfogtam, belelapoztam és beleolvastam kicsit, hogy el tudjam dönteni, melyiket fogom kiolvasni elsőnek. Amikor elkezdtem olvasni Eric Pearl könyvét rázott a hideg, nem tudom miért, de gondoltam ez jó ürügy lesz, hogy ezzel kezdjem az olvasást. Ez a könyv hetek óta mellettem van, és bele-bele olvasok, ha van időm, vagy este újra olvasok fejezeteket.

Íme néhány idézet:

Hajlamos vagy rá ezen a síkon, hogy előrehaladásodat valaki más fejlődéséhez viszonyítva ítéld meg. Erre semmi szükség. Egyvalami lényeges csak: hogy törekedj teljesíteni a küldetésedet! Az életerőd, az ösztönöd a helyes útra fog vezérelni, ha azonban egyre csak jobbra-balra tekingetsz, az nem több puszta figyelemelterelésnél.”

„Az önbecsülésedet nem az határozza meg, hogy a birtokolt javak milyen mennyiségét vagy képes felhalmozni, vagy mi mindent tudsz megtartani magadnak. Az önbecsülés mintegy benső lényed beteljesítése, és a belőle fakadó öröm felszínre engedése életedben.”

„Derítsd ki, életed mely területére vonz a szeretet – itt rejlenek a válaszaid is: abbéli képességeidben, hogy meghatározd, életed mely területére húz a szíved. Ez a te utad!”

„Az önbecsülés annak megértése, hogy te magad vagy a világmindenség, hogy összhangban vagy mindazokkal a nagyszerű életerőkkel, amelyek mindnyájunkat körülvesznek. Nem vagyunk elszigeteltek vagy magányosak.”

„Az ego adja nekünk az önazonosságot, amellyel egy egészen sajátos nézőpontból tanulmányozhatjuk a megtanulandó leckéket. Olyan ez, mintha egy nagyon is sajátos ablakból tekintenénk át a szituációt. Az ablak kerete az egónk. Ez adja nekünk a formát, amelyen keresztül igen éles perspektívából szemügyre vehetjük az adott probléma egy adott aspektusát. Pontosan olyan ez, mintha a saját szemhatárunkat az egész világmindenség látványához hasonlítanánk. Az ego ama távcsővé válik, amelyen keresztül ennek a világmindenségnek igen sajátos aspektusait látjuk. Tudatosságunk fokától függően ez határozza meg, hogy mennyit látunk…”

Biztosan neked is vannak kedvenc könyveid, amelyeket időről időre előveszel, vagy vannak időszakok, amelyeknek megvannak a kedvenc könyvei, amelyek át tudnak segíteni az adott időszak ösztönző kihívásain.

Olvass, tanulj és fejlődj, hogy jobban megértsd, mi – miért történik veled.

 

Jó utat önmagad felé!

Tánczos Lívia

 

 

 

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései és A Főnixmadár újjászületése című könyv szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A SikerÚtja titkos lépései című könyvről

„Sok gondolat kavarog bennem a könyved elolvasása után (és közben is). Oldalakat írhatnék róla, de a lényeg: Köszönöm. NAGYON KÖSZÖNÖM, hogy megírtad ezt a könyvet, hogy kitartottál, és nem adtad fel menet közben. Mintha minden általam eddig olvasott jó könyv lényegét összeraktad volna egy sokkal érthetőbb, tömörebb,  lényegre törőbb feldolgozásban. Persze voltak benne újdonságok számomra, de végre nem csak azt mondtad meg, mit csináljak, hanem azt is, hogyan. Ez a legnagyobb, legkülönlegesebb az írásodban. Már olvasás közben éreztem, hogy hatással van rám. Változott a nézőpontom. Azt gondoltam, optimista vagyok, de rájöttem, rengeteg negatív gondolat kavarog bennem. Rengeteget tanultam belőle és persze megerősített mindabban, amihez már eljutottam.”

Tuba-Tegzes Tímea, személyre szabott dísztárgy készítő