Hosszú az út...

 Milyen hosszú is az út, amíg az elméleti tudásodat a gyakorlatban is tudod alkalmazni. Amíg megtanulod kezelni az érzelmeidet, az indulataidat, a hosszú évek "begyakorolt" és "rossz" viselkedésmintáit. Milyen hosszú is az út, amíg a változás jelei mindenki számára egyértelműk lesznek, és hihetőek.

Mennyi ideig kell bizonyítanod, hogy már más vagy, hogy a régi éned eltűnt. Mennyi ideig fog még a régi éned visszaköszönni, harcolni a saját jogaiért, hogy Te ne tudj igazából más ember lenni.

Miért van az, hogy egyes emberek a legrosszabbat hozzák ki belőled, és pont azok, akiknek a legjobban be szeretnéd bizonyítani, hogy már más vagy.

Hosszú az út, nagyon hosszú, hiszen sok sok év "rossz" és negatív viselkedésmintáit kell levetkőznöd, és átalakítanod. Igen, sokat fogsz hibázni, de egyetlen egy dolgod van napról napra: tanulj a hibáidból, mert mindez a tanulás része!

Tanulj belőle, hiszen, ha látod, hogy hol hibáztál az a fejlődés első lépése, tehát biztosan jó úton jársz, biztosan lépkedsz azon az úton, mely meghozza számodra a fejlődést. Nézd vissza hol hibáztál és következőnek, ha ugyanolyan szituációba kerülsz már van esélyed a helyes lépésre.
Hosszú az út... de mindennél jobban megéri rálépni az ismeretlen ösvényre, mert a lelked mélyén legbelül tudod, hogy most vagy végre igazi önmagad.
Hosszú út vezet a céljaidhoz, de tarts ki, és bizonyítsd be, hogy TE valóban képes vagy megváltozni, felébredni a hosszú évek óta tartó "csipkerózsika" álmodból. Bizonyítsd be mindenkinek! De leginkább saját magadnak! Mert ez a legfontosabb, és légy végre példa a környezeted számára, ne pedig lecke!
Hosszú az út...

 

Tánczos Lívia

 

https://www.facebook.com/tanczoslivi

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A SikerÚtja titkos lépései című könyvről

„Ne tévesszen meg a cím! Nem egy újabb sikerkönyvet tartasz a kezedben, hanem a könyvet, ami mindent helyrerak a fejedben, és ami által rálelsz, mi életed igazi célja, szíved óhaja….. és ez nem minden, mert mindehhez személyre szabott válaszokat kapsz, ha az önmunkát nem spórolod ki."

Molnár Andrea, coach, HR szakember