A Karácsony Csodája

Várakozásokkal telve várjuk minden évben a Karácsonyt már pici gyermekkorunktól kezdve. Megmagyarázhatatlanul ott maradt a szívünkben az a varázslat, melyet gyermekként éreztünk és ugyanezeket a jó érzéseket szeretnénk visszavarázsolni a lelkünkbe minden évben ezen a különleges napon. Vagy ugyanezzel a különleges érzéssel szeretnénk megajándékozni gyermekeinket, családunkat, rokonainkat, szeretteinket és a körülöttünk lévő embereket.

A Csoda pedig a szívünkben kezdődik.

Ha képesek vagyunk Szeretettel odafigyelni azokra az emberekre, akik fontosak a számunkra és akik a mindennapi életünk részei.

Ha képesek vagyunk Szeretetet adni és elfogadni. Amihez az kell, hogy Szeressük önmagunkat, mert csak akkor leszünk képesek erre.

Ha képesek vagyunk Őszintén szembe nézni önmagunkkal és a külvilággal, akkor tudunk „tisztán” és „egyenes gerinccel” kiállni önmagunkért.

Ha képesek vagyunk Hálás szívvel köszönetet mondani mindazokért a Csodákért, amelyek nap, mint nap körül vesznek minket, bár olyan természetesnek vesszük már őket, hogy szinte meg is feledkezünk róluk.

Ha képesek vagyunk Megbocsátani önmagunknak és másoknak, nem mérgezve tovább a szívünket és a lelkünket egy múltban történt esemény miatt.

Ha képesek vagyunk Megérteni, hogy minden, ami történik velünk annak oka van és a mi fejlődésünket és tanításunkat szolgálja.

Akkor elindul a Csoda az életünkben, ami az év 365 napján tart. Nem csak 3 napig tart, hanem elérheted, hogy mindennap Karácsony legyen az életedben.

Picike, apró nézőpontváltásokkal el lehet érni, hogy a Szíved mindennap csordultig legyen Szeretettel és Hálával, amitől azt fogod érezni, hogy Te vagy a világ legszerencsésebb embere a Földön, mert bár sok tanulság és lecke volt az életedben, de a megfizethetetlen tudásoddal a birtokodban már senkivel sem cserélnéd el az életed.

Ezt a Szeretet Érzést szeretnéd nap, mint nap megosztani a Gyermekeiddel, a Családoddal, a Rokonaiddal és minden Emberrel, akivel csak kapcsolatba lépsz.

Az Emberek pedig Tudni és Érezni fogják, amikor Veled találkoznak, hogy a tiszta Szeretet sugárzik Belőled és kíváncsiak lesznek, hogyan lehetne az Ő életükben is mindennap Karácsony?

 

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó

 

Könyvrendelés: http://sikerutja.hu/sikerutja-titkos-lepesei/

http://sikerutja.hu/fonixmadar/

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései és A Főnixmadár újjászületése című könyv szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A SikerÚtja titkos lépései című könyvről

„Ajánlom ezt a könyvet annak, aki elég bátor ahhoz, hogy szembenézzen önmagával és készen áll a fejlődésre, amivel megváltoztathatja az életét. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeidnek jobb, könnyebb, boldogabb élete legyen, akkor önmagad jobbításával kezd, amihez ez a könyv megmutatja merre indulj el. Benne van minden, mit kell tenned, milyen sorrendben és -ami az igazán különleges, az is benne van - hogyan.  Ez a könyv megadja a lehető legtöbb segítséget ahhoz, hogy megteremtsd magadnak azt az életet, amire legbelül vágysz. Csak el kell döntened, mit szeretnél!”

Tuba-Tegzes Tímea, személyre szabott dísztárgy készítő