Meddig akarod még az életed irányítását mások kezébe adni?

Mennyire helyezed az életed mások kezébe? Te is kívülről várod a Megmentőt? Te is reménykedsz abban, hogy majd valaki megmondja neked a „tutit”, vagy ad valami „csodaszert” és azon nyomban a kártyavárként összedőlt életed rendbe jön?

Kitől teszed függővé az életed? Ki mondja meg neked, hogyan kellene élned, gondolkodnod, viselkedned, érezned és cselekedned? A jósnő? A szomszéd? Valami sikerguru? Valami ezospirimókuska? Egy hiperszuper vitamin? A szüleid? Egy tarot mester? A l á t ó?

Milyen külső eszközöktől és emberektől várod, hogy rögvest megváltozzon az életed?

De most komolyan, meddig akarod még az életed irányítását mások kezébe tenni? Meddig akarod még, hogy egy „kezeléstől” legyen jobb az életed? Meddig hiszed még el, hogy egy kívülálló ember vagy „eszköz” meg tudja változtatni az életed?

Mennyi időnek kell még eltelnie ahhoz, hogy ráébredj, hogy a változtatásoknak a kulcsa a TE kezedben van? Minek kell történnie ahhoz, hogy rájöjj csak és kizárólag TE vagy a felelős az életedért? Mit kell elveszítened még ahhoz, hogy felismerd történhettek volna a dolgok másként is, ha TE nem hárítasz és  nem teszed a felelősséget más nyakába?

Nem fog tudni segíteni rajtad senki és semmi addig, amíg TE nem hozod meg a döntést, hogy változtatni akarsz. Az elmúlt években sok csodálatos „eszköz” jelent meg a piacon, amelyek valóban tudnak rajtad segíteni. Ideig óráig. Mert, ha a gondolkodásmódod nem változik meg, akkor hamarosan ugyan ott fogsz tartani, mint a kezelések előtt. Lehet szidni az ezospirimókuskákat, akik a legjobb tudásuk szerint próbáltak rajtad segíteni, de nem ők a felelősek azért, ami jelenleg az életedben van.

Rossz hírem van mindenki számára: Még nem találták fel azt a „gondolkodásmód-tisztító” készüléket, amellyel varázsütésre minden fájdalmas érzelmeinket, érdekes nézőpontjainkat és „téves” gondolkodásmintáinkat törölni tudják, és helyébe szívmelengető érzelmeket és pozitív gondolkodásmódot varázsolnak.

Nem tudunk adni instant módszert, amellyel hirtelen a romokban heverő életedben minden a helyére kerül. Nem tudunk adni EGY olyan kezelést, amelytől a múltban keletkezett összes sérelmeket oldani tudjuk. Nem tudunk adni EGY olyan könyvet, amelytől villámcsapásszerűen megvilágosodsz. Nem tudunk adni EGY olyan vitamint – vagy táplálék kiegészítőt – amelytől a tested egy szempillantás alatt meggyógyul.

A (legtöbb esetben) tested TE tetted beteggé a gondolkodásmódoddal. Ha szeretnél meggyógyulni, akkor valószínűleg másként kellene gondolkodnod. Vajon miért hallunk annyi csodagyógyulásról? Mert vannak ilyenek. Gondolkoztál már rajta, mi változhatott meg azoknak az embereknek az életében, akik egyik napról a másikra meggyógyultak?

Megkérdezem újra: Meddig akarod még az életed irányítását mások kezébe adni?

Az utat, amely előtted van NEKED kell végigjárnod, NEKED kell rájönnöd a felismerésekre, NEKED kell végiggondolnod az életed. A tested és a lelked „gyógyulását” NEKED kell akarnod, NEKED kell szembenézned a fájdalmas múltaddal és emlékekkel, NEKED kell megbocsájtanod önmagadnak és a történeted szereplőinek.

Ezt a munkát SENKI nem tudja helyetted elvégezni!!!

Tehát újra megkérdezem: MEDDIG AKAROD MÉG AZ ÉLETED IRÁNYÍTÁSÁT MÁSOK KEZÉBE ADNI?????

Ha meghozod a döntést, hogy a továbbiakban nem kívülről várod a „Megmentőt”, hanem 100% felelősséget vállalsz az életedért és a kezedbe veszed az életed irányítását, akkor lesz esélyed arra, hogy valóban megváltozzon az életed és végre úgy élj, ahogyan mindig szerettél volna.

 

 

Tánczos Lívia

 

Könyvrendelés:

 http://sikerutja.hu/fonixmadar/

http://sikerutja.hu/sikerutja-titkos-lepesei/

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé című könyvről

„Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy elsők között olvashattam a könyvet!
Számítógépen keresztül olvastam, és ha lett volna a monitoron egy kamera, az azt vette volna fel, hogy ‒ végig széles mosollyal az arcomon ‒ kitartóan bólogatok.

Kiváló írásnak tartom, mert az olvasó úgy érezheti magát közben, mintha bensőséges párbeszédet folytatna az íróval egy jó latte macchiato mellett. Lívia őszinte és közvetlen hangnemével igazán közel tud kerülni az olvasóhoz, amiről én azt gondolom, hogy nem tanítható, hanem egy olyan képesség, amivel csupán kevesen rendelkeznek.

Ugyanakkor a szó legnemesebb értelmében egyszerű, valóban »emberi nyelven« íródott, emiatt mindenki számára könnyen érthető, még azok számára is, akik a kezdő lépéseiket teszik meg önmaguk felé.

Kedvenc részem a Szeresd és tiszteld önmagad! című fejezet, amelyben bárki meglelheti a választ a saját hogyan?-jára. Úgy érzem, hogy nagyon-nagyon sok embernek el kellene olvasnia ezt a könyvet! Méltó útitársa lesz az olvasónak az önmaga felé vezető úton!”

Szeretettel: Hajdú Kata, önismereti tanácsadó