Mi a siker?

 

Nap, mint nap szembesülök vele, hogy az emberek rosszallóan néznek rám, mert a sikerről, a sikerességről, a sikeres életről, vagy a sikerútjáról beszélek.

Olyan mintha valami nagyon rossz és csúnya dologról beszélnék. Azt szoktam érezni, hogy az emberek a siker szót társították a vagyonnal, a pénzzel, a luxus autókkal és utazásokkal stb. Mivel nem értik, hogy miről beszélek, így mondandóm sajnos süket fülekre talál, mert automatikusan blokkolják az agyukat és a fülüket, így semmilyen információt nem tudok számukra átadni.

Már írtam a „Gondolkodásmódunk hatásai a vagyonunkra” című cikkemben, hogy ez miért van, így erre most részletesen nem térnék ki. A lényeg, hogy a pénzhez való viszonyunkat a régi, berögzött önkorlátozó hiedelmeinkben kell keresni, ahol a pénzt rossz és gonosznak tüntettük vagy tüntették fel nekünk.

De a siker teljesen másról szól!

Neked kell hoznod egy döntést, hogy számodra, mit jelent a siker!!!

Megismétlem, hogy biztosan megértsd:

NEKED KELL HOZNOD EGY DÖNTÉST, HOGY SZÁMODRA, MIT JELENT A SIKER!

Ha Te attól érzed magad sikeresnek, hogy van 100 millió forint a bankszámládon, Mercédesz autó áll a garázsodban, évente 3x mész egzotikus nyaralásokra stb., akkor tegyél meg mindent, hogy elérd ezt! Csak halkan jegyezném meg, hogy azok, akik ezeket elérték, még nem biztos, hogy boldogok is.

De ha Te attól érzed magadat sikeresnek, hogy egyáltalán fel tudsz kelni az ágyból, mert egy súlyos betegségből épültél fel, vagy attól vagy boldog, hogy az unokáiddal játszhatsz, vagy attól hogy van fedél a fejed alatt, mert eddig albérletben laktál, ezt neked kell érezned.

Én nem tudhatom, hogy számodra mit jelent a siker. Erről neked kell hoznod egy döntést, hogy mi számít a szemedben sikernek.

Ha elégedetlen vagy az életeddel, akkor tűzz ki célokat, hogy előrébb juss és sikeresnek érezhesd magadat.

Ha már mindened meg van és nem tudsz mit kezdeni az életeddel, akkor keress olyan embereket, akiknek a Te segítségedre van szükségük. Segíts olyan embereken, akik rosszabb helyzetben vannak, mint Te és egyből látni fogod, hogy mennyi áldás van az életedben.

Ha hallottál már Nick Vujicic-ről, akkor tudod, hogy ő kéz és láb nélkül született és most járja a világot, hogy elmondja mindenkinek, hogy mennyire csodálatos ez a világ amiben élünk. Gondold végig, mi lenne, ha nem lenne kezed és lábad! Hogyan élnél? Hogyan telnének a napjaid? Végig gondoltad már valaha, hogy milyen áldott vagy, amiért annyi csoda van az életedben?

Hálát szoktál adni érte minden nap, hogy egyáltalán élsz? Hogy tető van a fejed felett? Hogy folyik víz a vízcsapból? Hogy egyáltalán van vízcsap a házban!

Én minden reggel és este hálát adok mindenért, ami eszembe jut, kezdve a Földtől, a házban lévő fűtésen át, a gyerekeimen keresztül mindenért. A lista végtelen hosszú lehet!

Mi a siker?

Döntsd el TE!                       

Élj úgy, hogy érezd jól magad a bőrödben, de közben ne gázolj át senkin! Fontos, hogy tükörbe tudj nézni és büszke lehess magadra!

 

Tánczos Lívia

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Szia! Szeretnék köszönetet mondani mindazért, amit tőled kaptam. Amikor leültünk beszélgetni, nem gondoltam, hogy egy ilyen csodás beszélgetés lesz belőle. Annyi erőt, és bátorságot kaptam. Nagyon magam alatt voltam, és a beszélgetésünk által kaptam megerősítést, hogy elinduljak a változás útján, és úgy érzem sikerült. Nagyon várom a könyved, hogy abból is erőt merítsek a továbbiakhoz. A barátaimnak is elmondtam, hogy kinek köszönhetem ezt a változást, és mindenki várja a könyved, hogy elolvassák. Nagyon szépen köszönök, még egyszer mindent, és a továbbiakhoz nagyon sok szerencsét, és sok sikert az életben!

Kelemen Aranka