Mi vagy ki a változások motorja?

Sokszor álmodozunk, hogy de jó volna „ez”, vagy de jó volna „az”, mégsem történik változás az életünkben. Elképzeljük, hogyan szeretnénk élni, mit szeretnénk csinálni, mégis minden marad a régiben. Merengünk a lehetséges jövőnkön, ábrándozunk arról, hogyan változtatnánk meg a múltunkat, ha lehetőségünk lenne rá, mégsem tesszük meg a szükséges lépéseket a változáshoz.

Szeretünk álmodozni, amivel nincs is semmi gond, de vajon miért van az, hogy néhány embernek valóra is válnak az álmaik, míg másoknak soha nem történik változás az életében? Vajon mi lehet a különbség azok között az emberek között, akik megvalósítják az álmaikat, és azok között, akik nem? Mi lehet az oka annak, hogy néhány embernek sikerül véghezvinnie, amit akar, másoknak pedig nem?

Legelső lépésként is – az álmukat megvalósított emberek – úgy döntöttek, hogy változást szeretnének az életükben. Meghozták azokat a döntéseket, amelyek ahhoz voltak szükségesek, hogy mást tapasztaljanak meg az életükben, mint amit addig tapasztaltak. Vagyis meg akartak változni. Belátták, hogy változtatni kell az addigi életükön, ha ma más eredményeket akarnak látni, mint ami a múltjukban volt.

Ha nem hozol döntéseket az életeddel – vagy bármivel – kapcsolatban, akkor minden marad a régiben, hiszen mitől is változna az életed, ha nap mint nap ugyanúgy cselekszel, gondolkodsz és érzel? Felkelsz reggel és ugyanazt a rutint hajtod végre nap nap után. Ugyanazokat a mozdulatokat teszed, ugyanabból a kedvenc bögrédből iszod meg a kávéd, ugyanazon az útvonalon mész el dolgozni, ugyanabba a boltba mész el vásárolni, ugyanazokkal az emberekkel találkozol, stb. Mitől is változna bármi az életedben? Hogyan is tudna bármi megváltozni az életedben?

A változásoknak a mozgatórugója TE vagy! A Te döntésed szükséges ahhoz, hogy más eredmények legyenek az életedben. Te vagy a változásoknak a motorja!

Nem tudja helyetted senki sem kitalálni, mit is szeretnél valójában megélni. Senki nem tud döntéseket hozni az életedről. Senki nem tud a gondolataidban olvasni, és nem tudja megvalósítani helyetted az álmaid. Senki nem képes helyett gondolkodni, cselekedni és érezni. Senki nem tud dönteni azokról az álmokról, amelyek a szíved mélyén rejtőznek és szeretnél végre meg is tapasztalni. Senki nem tudja helyetted megvalósítani a legmerészebb álmaid.

Mi kellene ahhoz, hogy meghozd azokat a döntéseket, amelyek akkora pozitív változásokat hoznának életedben, hogy megvalósulnának a legmerészebb álmaid is?

 

Vedd a saját kezedbe az életed irányítását!

 

Tánczos Lívia

www.sikerutja.hu

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései és A Főnixmadár újjászületése című könyv szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Mint kolléganőmnek köszönöm, hogy megkerestél és megtisztelsz azzal, hogy a véleményemet kéred bimbózó írói munkásságodhoz. Benned egy nagyon kedves, szerény, de rendkívül érzékeny csupaszív embert ismertem meg. Mindig volt mindenkihez egy-két jó szavad, mellyel sikerült mosolyt csalni, olykor keserü percek után az arcunkra. Nagy sorsforduló történt az életedben, de csodálatosan igyekszel megoldani a nehézségeket. Pozitív gondolataiddal, írásaiddal, úgy gondolom átformálod, nemcsak a magad, de sok olvasód gondolkodásmódját is. Jó érzéssel beszélgettem veled, minden alkalommal, mindig feltőltödtem lelkileg a beszélgetéseink során, hiszen a jó gondolatok jó irányba terelik az emberek életét. Kívánok a további munkádhoz, úgy a privát, mint a többi területen, mindenből elegendőt, kitartást és sok sikert az írói munkádhoz, hogy mi a barátaid, olvasóid sok-sok ideig olvashassuk, lélekmelegítő, vígasztaló, segítő gondolataidat.

Sok szeretettel ölellek: Szinko Éva