Miért éppen Főnixmadár?

A Főnixmadár olyan, mint egy LélekMadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni, bármilyen nagyot is üt az élet. Képes talpra állni és újjászületni. Képes levonni a megfelelő következtetéseket és újult erővel szembe nézni az élet kihívásaival és egyben szépségeivel is. Képes meglátni a pofonok mögött a tanítást és képes megtanulni a leckéket, amelyeket a nagybetűs élet küld a számára a fejlődése érdekében.

Képes a megújulásra és az előtte tornyosuló ösztönző kihívásoktól megerősödik. Minden egyes tisztítótűztől, amelyen keresztül megy, még erősebb lesz, szárnyai egyre hatalmasabbak és erősebbek lesznek és a könnycseppek, amelyekkel eloltja a fájdalom tüzét még több energiával ruházza fel. Így képes egyre magasabbra szárnyalni és egyre messzebbre repülni.

Megtanulja, hogyan építse fel önmagát a romjaiból, hogyan rakja helyére azokat a lélekdarabkákat, amelyeket a fájdalom itatott át. Okul a saját „hibáiból” és képes szembenézni önmagával. Elsajátítja azokat a képességeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy bármikor, bárhol, bármilyen körülmények között képes legyen új életet kezdeni, egy új és más szemszögből tekinteni a vele történő eseményekre.

fonixmadar1

Képes vállalni a következményeit a tetteinek, és képes felelősséget vállalni az életéért, hogy a megújulás elhamvadása közben valódi győzelmet arasson önmaga felett. Képes meglátni, hogy minden okkal történik vele és minden az ő fejlődése érdekében valósul meg.

Az a belső erő, tudás, türelem, alázat, önismeret, elfogadás, tisztelet és szeretet, amelyet megtanul azokon a tisztítótüzeken keresztül, amelyekben naponta újjászületik, olyan erővel és tisztán látással ruházza fel, hogy képes végre megtalálni a valódi boldogságát, meglátni az élet értelmét és megtanul a jelenben élni, örülni a mindennapi élet csodáinak.

A Főnixmadár újjászületése ilyen LélekMesékről fog szólni, ahol különböző történeteken keresztül mutatok be olyan elhamvadásokat, ahol ha képesek vagyunk a megfelelő következtetések levonására, a megfelelő szemszögből tekinteni a velünk történő eseményekre, akkor újjá tudunk születni.

Ezzel egy időben készül a második könyvem is, ami valószínűleg ugyanezzel a címmel fog majd megjelenni. Első könyvem A SikerÚtja titkos lépései is arról szól, hogyan építsd fel önmagad lépésről lépésre, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ami kimaradt az első könyvemből az a nulladik lépés – amiről rengeteget írtam a könyvemben – ez pedig a hogyan szeresd, tiszteld és fogadd el önmagad, hogyan állj ki önmagad mellett, önmagadért.

Az elmúlt években, de akár napokban, hetekben is rengeteg tisztítótűzön mentem keresztül, ahol a múlt sérelmei és elfojtásai feloldozásért, megértésért, gyógyulásért és megbocsátásért kiáltanak. Sok emberrel beszélgetek, kérdezek és mindig megdöbbenek az emberi sorsokon és tragédiákon, amelyeken néhányan keresztül mennek.

Nagyon jó látni, hogy sokan már képesek meglátni mi és miért történik velük és nem hibáztatnak senkit sem a velük történt dolgokért. Képesek a kezükbe venni az életük irányítását, és képesek felelősséget vállalni az életükért, így tovább tudnak lépni egyfajta megértéssel, tapasztalattal és újult erővel szembe tudnak nézni az előttük álló újabb ösztönző kihívásokkal.

Ezek a történetek azoknak szólnak, akik készek a változásra, a változtatásra és a válaszokra, akik hajlandóak szembenézni önmagukkal, a „démonjaikkal” és a múltjukkal. Azoknak szól, akik megértésre vágynak és hajlandóak végre megbocsátani önmaguknak és a történetük minden szereplőjének. Azoknak szól, akik ki akarnak kerülni abból a körhintából, amibe saját magukat teszik bele nap, mint nap tudatlanul és hajlandóak végre felelősséget vállalni az életükben mindenért.

Fájdalmas végig nézni, ahogyan a szeretteink, a hozzánk közel állók, vagy a körülöttünk lévők fejjel mennek a falnak. De megtanultam az évek alatt, hogy segítséget csak annak lehet adni, aki kér, mert aki nincs kész a válaszokra az nem érti, miről beszélek. Az embereknek különböző tapasztalatokra vagy tapasztalásokra van szükségük – ezt most hívhatnám leckéknek vagy tanításoknak is – a fejlődésükhöz. Ezeket szoktuk tükröknek hívni, amit a körülöttünk lévők mutogatnak nekünk, vagy nyomógomboknak, amelyeket meg folyamatosan nyomogatnak, amelyek a tudatalattiban lévő elnyomott, elfojtott fájdalmunkra rávilágítanak. Ezek gyógyulásért kiáltanak és ha megértjük mi is történt velünk valójában, akkor elégünk és újjászületünk a felismerések lángjában és lélekben sokkal erősebbek leszünk.

Elindulunk a gyógyulás útján és egyre több Főnixmadár újjászületésének leszünk a tanúi, egyre több mindent megértünk önmagunkról, az emberekről, az életről és a világról. Ezen az úton pedig meg fogjuk lelni a lelki békét, a boldogságot, az örömöt, a mosolyt, a nyugalmat, a türelmet és az élettel szembeni alázatot.

Remélem válaszokra lelsz az oldalamon…

Jó utat kívánok az önismeret rejtelmes útjain…

 

Tánczos Lívia

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé című könyvről

"Van a munka, és van a szórakozás. Ezt a könyvet kéziratként olvasni ugyanolyan munka lett volna számomra, mint bármely más mű esetében, amelyen Szövegdokiként az elmúlt években dolgozhattam. Ez a munka azonban szórakozás volt, mert a kézirat minden egyes sora hozzám szólt, minden egyes gondolata betalált, számos felismerést, aha-élményt okozott, ami hozzájárult az önismeretem fejlődéséhez és az önértékelésem növeléséhez. Nagy öröm, hogy én javíthattam Lívia első könyvét is, és alig várom már, hogy a harmadik is hozzám kerüljön. Az ugyanis, aki az Útra lépett, úgysem áll meg itt. Az sem fog, aki most fedezi fel a magáét. Lívia továbbmegy a sajátján, és nekünk is ez a dolgunk. Útitársként legyen ott ez a remek olvasmány is a tarisznyánkban, a hamuba’ sült pogácsa mellett!"

Gábor Adrienn, a Szövegdoki