Miért vagy ma hálás?

Ha nem vagy hálás mindazért, ami jelenleg most az életedben van, nem tudsz új és még jobb dolgokat az életedbe vonzani és hozni. Légy hálás mindazért, amid van!

Nap, mint nap látom magam körül az embereket, hogy panaszkodnak és sírnak azért, amilyük nincs, és elfelejtik végig gondolni, hogy mennyi mindenük van! Nem látják mennyire áldottak, hogy milyen bőségben élnek, és mennyi csoda veszi körül őket.

Én minden reggel és este, sőt napközben is, ha olyat látok, hálát adok mindenért, ami eszembe jut. Ezek közé tartozik: a Nap, a Föld, a hegyek, a növények, az állatok, a házunk, az életem, a gyerekeim, a párom, az egészségem, a fűtés, a víz, a bútorok, a műszaki berendezések… és még sorolhatnám végtelenségig azt a rengeteg nagyszerű dolgot, amelyekért mindenki nap, mint nap hálás lehetne.

A márciusi hó nem mindennapi, de ha nem tudunk rajta változtatni, akkor miért bosszankodunk miatta? Én hálás voltam a szép fehér tájért, ha már Karácsonykor nem volt benne részünk. Viszont a környezetemben azt tapasztaltam, hogy mindenki szidja a havat, a kislányom is úgy jött haza az iskolából, hogy mérges volt a hóra. Ekkor elmagyaráztam neki, hogy sajnos a legtöbb embert olyanok veszik körül, akik nem tudják, hogy nem szabad olyan dolog miatt bosszankodni, amin nem tudunk változtatni. Az időjárás pont ilyen. Nekünk szerencsénk volt, hogy az ország azon részén lakunk, ahol sajnos csak kevés hó volt. Tehát hálás voltam, hogy nem kellett átélnem azt, amit az ország másik felében nagyon sok ember villany és fűtés nélkül átélt.

Mindez csak nézőpont kérdése. Nézd meg a bögre másik oldalát! Keresd meg az adott szituációban, hogy miért lehetnél hálás!

Rhonda Byrne a Varázslat című könyve a háláról szól. Különböző gyakorlatokkal segíti elő, hogy a hála varázsereje beköltözzön az életünkbe. Ajánlom figyelmetekbe ezt a nagyszerű könyvet!

Amióta alkalmazom, hogy folyamatosan hálát adok mindenért az életemben, sokkal jobban érzem magam. Előre hálát szoktam adni az előttem álló nagyszerű napért, úgy mintha már megtörtént volna. Vagy előre hálát adok azokért a dolgokért, amiket el szeretnék érni. Nyugodtnak érzem magam, mert tudom, hogy minden úgy fog alakulni, ahogy én akarom. Addig, amíg nem kezded el alkalmazni nem tudod, és nem érzed, hogy miről beszélek.

Készíts egy listát! Írd össze, miért vagy hálás!

Ezután reggel és este, vagy akár napközben is sorold fel ezeket!

Amint elkezded alkalmazni a hála csodálatos erejét, még több jó fog az életedbe költözni. Összpontosíts azokra a csodálatos dolgokra, amelyek már most jelen vannak az életedben, hogy még több csodát vonzz az életedbe.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm… (sorold fel miért vagy hálás).

Köszönöm!

Köszönöm!

Köszönöm!

Tánczos Lívia

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé című könyvről

"Van a munka, és van a szórakozás. Ezt a könyvet kéziratként olvasni ugyanolyan munka lett volna számomra, mint bármely más mű esetében, amelyen Szövegdokiként az elmúlt években dolgozhattam. Ez a munka azonban szórakozás volt, mert a kézirat minden egyes sora hozzám szólt, minden egyes gondolata betalált, számos felismerést, aha-élményt okozott, ami hozzájárult az önismeretem fejlődéséhez és az önértékelésem növeléséhez. Nagy öröm, hogy én javíthattam Lívia első könyvét is, és alig várom már, hogy a harmadik is hozzám kerüljön. Az ugyanis, aki az Útra lépett, úgysem áll meg itt. Az sem fog, aki most fedezi fel a magáét. Lívia továbbmegy a sajátján, és nekünk is ez a dolgunk. Útitársként legyen ott ez a remek olvasmány is a tarisznyánkban, a hamuba’ sült pogácsa mellett!"

Gábor Adrienn, a Szövegdoki