Mindenki fél

Talán azt kellene belátnunk, hogy a mostani helyzetben mindenki fél.

Van, aki a vírustól fél, és annak szövődményeitől, ezért oltakozik.

Van, aki a kísérleti valamitől fél, és annak szövődményeitől, ezért nem oltakozik.

Mindenki fél valamitől, amit lehet nem is tud igazán megmagyarázni.

Fél, mert olyan információk birtokában van, amelyek miatt nem érzi magát biztonságban. A legjobb tudása szerint próbál dönteni, de vajon, ki tudja ma még, mi a jó döntés vagy választás? Ki tudja egyiknek vagy másiknak, mi lesz a hosszútávú következménye? Erre a választ ma még senki sem tudja. Mindenki aszerint dönt, hogy mitől fél jobban, milyen számára hiteles információforrásai vannak, legyen az az internet, egy könyv, a hírek, több tudományos kutatás vagy egy-egy „tekintély” személy.

Mindenki fél. Kérlek, értsd meg!

Mindenki fél. Kérlek, légy megértő!

Mindenki fél. Kérlek, maradj ember minden körülmények között!

Ez a fajta félelem az elmúlt másfél évben kifordított sok embert önmagából, és sokan úgy érzik megengedhetnek maguknak másokkal szemben olyan hangnemet, amilyenre nem szolgáltak rá az emberek.

Azt kellene megérteni, hogy mindegy, hogy „oltott” vagy „oltatlan”, hiszen amikor valakivel beszélgetünk, akkor ő megérdemli a tiszteletet, megérdemli, hogy meghallgassák és megérdemli, hogy megőrizze emberi méltóságát.

Én értem, hogy Te aggódsz, és csak segíteni szeretnél, ezért nem a megfelelő stílusban próbáltad eddig elmondani az érveidet, de mi lenne, ha ezután nem a harag és düh erőteréből próbálnád elmagyarázni a te álláspontodat, hanem a szeretet erőteréből, megértéssel, türelemmel és szeretettel.

Fordulj a másik felé szeretettel, hallgasd meg, és ha fogékony rá mondd el a te információidat. Ha látod, hogy süket fülekre talál, amit mondani akarsz, akkor hagyd békével elmenni a beszélgetőpartnered. Nem kell senkit sem meggyőznöd, hiszen nem tudhatod, milyen feladattal érkezett a földre.

Biztosan érzem, hogyha az elmúlt másfél év félelme, haragja és dühe egy csettintéssel el tudna tűnni, akkor sokkal hamarabb meg tudna gyógyulni az emberiség. Mert minél tovább maradunk alacsony rezgésszinten, annál tovább fog tartani a gyógyulás.

Tehát, ha TE ma tenni szeretnél valamit azért, hogy ez a mostani helyzet minél előbb megoldódjon, akkor törekedj rá, hogy minél több pozitív érzésed legyen. Törekedj rá, hogy Te jól legyél. Törekedj rá, hogy minden körülmények között ember maradj. Törekedj rá, hogy a testi, lelki és szellemi egészséged a legmagasabb szinten legyen. Törekedj rá, hogy a rezgésszinted a lehető legmagasabb legyen.

Ölelés

Tánczos Lívia

 

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

„Tánczos Lívia könyve, A SikerÚtja titkos lépései nem egy egyszerű útmutató. Olyan dolgokat ír le, amik mindenkinek fontosak és irányadóak lehetnek, ugyanakkor ráébreszti az embert arra is, mennyi mindenben lehet és kell is még fejlődnie. De nem csak 'megmondja a tutit', hanem kézen fogva, támogatva végigvezet az úton, amit mindenkinek magának kell bejárnia, legyen főállású anya vagy akár egy jól menő vállalkozás tulajdonosa. Elvezet egy útkereszteződéshez, megmutatja a lehetséges utakat, azok következményeit, de aztán otthagy, hogy magad hozd meg a döntést és járd végig a választott ösvényt. Lívia hatalmas mennyiségű tudást és élettapasztalatot ad át, amit képes volt könnyen érthetővé és jól követhető rendszerré formálni. Ha valaki valóban meg akarja változtatni az életét, íme, itt a segítség, hogyan is lehet.”

Szabó Eszter, pszichológus