A saját utad járd

Mindenki egyedi életfeladattal érkezett erre a Földre. Mindenkinek egyedi életútja van.

Sajnos sokszor tapasztaljuk, hogy a körülöttünk lévő emberek nem értik, mit és miért teszünk. Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen néha még mi magunk sem igazán vagyunk vele tisztában.

Kicsi gyermekkorunktól kezdve meg szeretnénk felelni a környezetünknek és félünk a bírálattól. Ezért képesek vagyunk nem a saját utunkat járni. Belemegyünk olyan helyzetekbe, amelyekről kiderül, hogy nem feltétlenül a mi utunk.

Természetesen minden esemény és történés a mi fejlődésünket szolgálja, tehát okkal történik minden velünk. De észre kell vennünk, ha valamilyen oknál fogva mindig ugyanabba a szituációba keveredünk. Mert akkor ott még nem vontuk le a megfelelő következtetést.

A környezetünkben élő embereknek nem tartozunk semmiféle magyarázattal. Hogyan is érthetnék meg, mi szolgálja a mi fejlődésünket? Hogyan is tudnának akár csak egy másodpercre is a mi bőrünkbe bújni és átélni azt, amin addigi életünkben keresztülmentünk? Hogyan is várhatod el, hogy megértsenek Téged?

A Te utadat egyedül járod. A Te életedért egyedül Te vagy a felelős. A Te tapasztalásaidat Te választottad.

Lehetetlen elvárni a környezetünktől, hogy megértsenek minket. Ha elég szerencsés vagy van (vagy lesz) körülötted néhány igaz barát (lélektárs), akik hasonlóan gondolkoznak, mint Te. Ők lesznek azok az emberek, akik megértenek Téged.

Ne várj el lehetetlen dolgot a környezetedtől! Ne várd el tőlük, hogy megértsenek! Járd a saját utad és ezen az úton fogsz találkozni olyan emberekkel, akik megértik min mész keresztül.

A Te életedért Te vagy a felelős! A Te gondolataidért Te vagy a felelős! A Te érzelmeidért Te vagy a felelős! A Te cselekedeteidért Te vagy a felelős!

A változtatás képessége is a Te kezedben van. A saját utadat járva, a megfelelő következtetéseket levonva rá fogsz jönni milyen csodálatos az élet, és minden esemény tulajdonképpen a te fejlődésedet szolgálta. Annak az útnak a tapasztalásai, amelyet Te választottál mielőtt leszülettél.

Ezt az utat egyedül csak Te fogod tudni igazán megérteni. Ha meghozod azt a döntést, hogy válaszokat akarsz.

A döntés, mint mindig most is a TE kezedben van.

 

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó

 

Könyvrendelés: http://sikerutja.hu/sikerutja-titkos-lepesei/

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A SikerÚtja titkos lépései című könyvről

„Ajánlom ezt a könyvet annak, aki elég bátor ahhoz, hogy szembenézzen önmagával és készen áll a fejlődésre, amivel megváltoztathatja az életét. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeidnek jobb, könnyebb, boldogabb élete legyen, akkor önmagad jobbításával kezd, amihez ez a könyv megmutatja merre indulj el. Benne van minden, mit kell tenned, milyen sorrendben és -ami az igazán különleges, az is benne van - hogyan.  Ez a könyv megadja a lehető legtöbb segítséget ahhoz, hogy megteremtsd magadnak azt az életet, amire legbelül vágysz. Csak el kell döntened, mit szeretnél!”

Tuba-Tegzes Tímea, személyre szabott dísztárgy készítő