Megbocsájtás
Mit is jelent a valódi megbocsájtás? Mikor bocsájtasz meg tiszta szívből? Mikor érzed azt, hogy megnyugodtál, mert már érzed és megértetted mi is a megbocsájtás valódi ereje?
Leírni azt, hogy mit érez az az ember, aki valóban megbocsájtott annak, aki eltiporta, megalázta és meggyötörte, nagyon nehéz. A valódi megbocsájtás szavakkal nem leírható, mert ez egy olyan érzés, amit csak az ért meg, aki már ezt megélte. Mert, ha valóban megbocsájtottál, akkor már nincs miről beszélned, mert már elmúlt a sértettség, a düh és a harag. Elfogadod, hogy a fájdalom megszűnéséhez idő kell, de már nem törődsz vele, mert tudod, hogy ma nem lennél az az ember, aki vagy, ha nem mész keresztül azokon a dolgokon, amiken keresztül kellett menned. Egy teljesen más, és új szemszögből nézed a történéseket, az eseményeket és az embereket. Már tudsz higgadtan és érzelmek nélkül beszélni az eseményekről úgy, hogy csak tényeket mondasz. Határtalan nyugalom, megelégedettség és derű van a szívedben, mert végre megszabadultál a harag, a düh és a bosszú nyomasztó érzésétől. Mázsás tehertől szabadult meg a szíved, így szinte repülsz végre, mert a megbocsájtás felszabadító erejével bármire képesnek érzed magad. Szabad vagy! Boldog vagy! Megtörtént a lelked rabszolga felszabadítása. Mámoros érzés újra szabadnak lenni, és szárnyalni szabadon a felhők felett. Visszatekintve nem is érted, hogyan élhettél ilyen hosszú időn keresztül így, haraggal a szívedben. Nem is érted, hogyan élted túl egyáltalán az elmúlt időszakot. Marad a hála a felismerésért, és az igaz megbocsájtás képességéért.

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A SikerÚtja titkos lépései című könyvről

„Ne tévesszen meg a cím! Nem egy újabb sikerkönyvet tartasz a kezedben, hanem a könyvet, ami mindent helyrerak a fejedben, és ami által rálelsz, mi életed igazi célja, szíved óhaja….. és ez nem minden, mert mindehhez személyre szabott válaszokat kapsz, ha az önmunkát nem spórolod ki."

Molnár Andrea, coach, HR szakember