"Jó" vagy "rossz"
Jó döntést hoztál. Rossz döntést hoztál. Jól cselekedtél. Rosszul cselekedtél....
Ezek mind mind címkék. Hiszen minden csak nézőpont kérdése. A Te szemszögedből egy adott pillanatban lehet, hogy valami rossz döntésnek tűnik, de eltelik egy hét, két hét, egy hónap, két hónap, egy év, két év és rájössz, hogy milyen jó döntés volt az, ami akkor hatalmas fájdalmat okozott Neked. Nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Nem vagyunk egyformák, így az emberek a különböző eseményeket különböző módon fogják megítélni.
A dolgok okkal történnek, minden eseménynek, személynek az életedben jelentősége van. Okkal történnek a dolgok, vagy nem történnek meg. A szabad akarat lehetővé teszi, hogy döntéseket hozz az életben arról, hogy valamit jónak vagy rossznak címkézel fel. A szabad akarat lehetővé teszi, hogy döntéseket hozz az életedben a különböző eseményekről, emberekről és történésekről. A szabad akarat lehetővé teszi, hogy úgy élj, ahogy azt az adott pillanatban a legjobbnak ítéled.
A gond az ott szokott kezdődni, amikor idővel rájössz, hogy rossz döntést hoztál és egoból, büszkeségből és önfejűségből kitartasz egy rossz döntés mellett, mert már csak azért is be akarod bizonyítani, hogy jól döntöttél. Az emberek életük legeslegnagyobb hibáját akkor szokták elkövetni, amikor kitartanak egy rossz döntésük mellett. Ha valóban szembe mész a sorsoddal vagyis rossz döntést hoztál, akkor az élet nagyon kemény leckéket fog küldeni, hogy rájöjj mekkorát hibáztál, és mindent el fog követni, hogy a számodra legmegfelelőbb döntést meghozd.

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Szia! Szeretnék köszönetet mondani mindazért, amit tőled kaptam. Amikor leültünk beszélgetni, nem gondoltam, hogy egy ilyen csodás beszélgetés lesz belőle. Annyi erőt, és bátorságot kaptam. Nagyon magam alatt voltam, és a beszélgetésünk által kaptam megerősítést, hogy elinduljak a változás útján, és úgy érzem sikerült. Nagyon várom a könyved, hogy abból is erőt merítsek a továbbiakhoz. A barátaimnak is elmondtam, hogy kinek köszönhetem ezt a változást, és mindenki várja a könyved, hogy elolvassák. Nagyon szépen köszönök, még egyszer mindent, és a továbbiakhoz nagyon sok szerencsét, és sok sikert az életben!

Kelemen Aranka