Változás

Olyan könnyen mondják az emberek, hogy megváltoztak, és más emberek lettek, mert megértették a dolgokat, végre látják a másik ember nézőpontját, látják hol hibáztak, értik végre miben kell fejlődniük és változniuk, és igen ők most értik és megváltoztak.

Hallottad már ezt valakitől?

Ha hallod akkor az nem igaz! Ha viszont látod, akkor már igaz! Mert aki valóban megváltozott az nem fog kérkedni vele, hanem a tetteivel bebizonyítja, hogy valóban más ember lett. A tetteink hangosabban beszélnek minden szónál! A tetteinkkel ki tudjuk fejezni, be tudjuk bizonyítani a változást. De szavakkal soha! Szép szavak, melyekkel elkábítjuk a környezetünket, aztán amikor bizonyítanunk kell, hogy valóban megváltoztunk ugyanúgy reagálunk, mint hosszú éveken át...

Hosszú az út amíg a változás meg is valósul, mert a hosszú évek rossz viselkedésmintáit nem lehet egyik napról a másikra átírni, ehhez idő kell. Két különböző dolog érteni és megérteni a dolgokat! Csak és kizárólag akkor fogod megérteni, ha megérsz rá, hogy megértsd. Már pedig ezt nem adják ingyen! Mert a változás fájdalommal jár! Nagy fájdalommal! Mert megérni egy dologra nagyon jó, de eközben lehet, hogy számodra értékes embereket is elvesztesz. Megérni arra, hogy végre megértsd mit is jelent megbocsájtani, és tiszta szívből szeretni, elfogadni valakit olyannak amilyen hosszú folyamat. Értetted és azt hitted megbocsájtottál, aztán egyszer csak valaki tükröt tart eléd és látod, hogy hosszú hosszú évek óta csak gyűlölet van a szívedben, pedig Te hitted, hogy nagy kegyesen megbocsájtottál. Hitted, hogy Te vagy a jó, aki alázattal a szívében megbocsájtott. Aztán jön a lecke, a pofon, a pofára esés, és a tükör. És végre megértél rá, hogy megértsd hol hibáztál.

Bocsáss meg magadnak! Azért kell fejlődni, hogy más szemszögből lásd meg végre a dolgokat, hogy lásd van választási lehetőséged. Mindig van választási lehetőséged! Mindig dönthetsz arról, hogy mit és kit engedsz az életedbe.

A változás hosszú és rögös útjai kifürkészhetetlenek! De minden a Te fejlődésedet szolgálja!

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Szia! Szeretnék köszönetet mondani mindazért, amit tőled kaptam. Amikor leültünk beszélgetni, nem gondoltam, hogy egy ilyen csodás beszélgetés lesz belőle. Annyi erőt, és bátorságot kaptam. Nagyon magam alatt voltam, és a beszélgetésünk által kaptam megerősítést, hogy elinduljak a változás útján, és úgy érzem sikerült. Nagyon várom a könyved, hogy abból is erőt merítsek a továbbiakhoz. A barátaimnak is elmondtam, hogy kinek köszönhetem ezt a változást, és mindenki várja a könyved, hogy elolvassák. Nagyon szépen köszönök, még egyszer mindent, és a továbbiakhoz nagyon sok szerencsét, és sok sikert az életben!

Kelemen Aranka