Ki vagy Te valójában?

Ismered önmagad? Vagy hagyod, hogy emberek olyan irányba befolyásoljanak, ami nem Te vagy? 

Tudom, tudom! Mindenki csak jót akar neked, és kéretlen tanácsaival, véleményével mutat neked egy utat, amin Te végső sorban nem is akarsz járni. Mégis hagyod, hogy barátok, vagy rokonok tele beszéljék a fejedet sületlenségekkel.

De!!!

Mivel Te nem ismered magadat, nem tudod, hogy ki is vagy valójában, nincs értékrended, amihez tudnád tartani magadat tévútra kerülsz, mert hiszel olyan embereknek, akik nem is ismernek Téged, így hogyan is tudhatnák mi neked a legjobb? Már pedig, ha Te nem a saját utadat járod, vagyis szembe mész a sorsoddal, akkor nagyon kemény leckéket fognak neked küldeni, hogy rájöjj nem a számodra megfelelő úton jársz!

Tudom, mindenhol ezt hallod ismerd meg önmagad! 

Tényleg vedd már végre a fáradtságot, és ismerd már meg önmagad! A jó és a rossz tulajdonságaiddal együtt. Ez a kiindulási pont. Ha nem tetszik, amit látsz, akkor változtass rajta! Írd le milyen ember szeretnél lenni, írd le milyen tulajdonságokkal akarsz rendelkezni, és tegyél róla, hogy elindulj a fejlődés útján.

Abban a pillanatban, hogy Te tudod, hogy ki vagy valójában, és elfogadod magadat olyannak, amilyen vagy, ha felállítod a saját értékrendedet, akkor többé nem fognak tudni, úgy nevezett jó barátok, és jó ismerősök eltéríteni!

Ha nem akarsz fejlődni, úgy is jó, de szeresd önmagad, és fogadd el önmagadat olyannak, amilyen vagy.

Ha fejlődni akarsz, akkor fejlődj! Tudd, hogy az út, amin elindulsz nem lesz egy fáklyás menet. De nagyon megéri. Nap, mint nap hibázni fogsz, és a 20, 30, 40 év óta berögzött rossz szokásmintáid mindennap kopogtatni fognak, és nem engedik, hogy fejlődj, mert az ego már csak ilyen. Hatalmas tudatosság kell ezen az úton! Amikor elkezded látni magadat kívülről, és látod a múltbeli hibáidat az nagyon fog fájni, de egyetlen egy dolgod van tanulj belőle! Tanuld meg a leckét! Zárd le a múlt fájó sebeit és emlékeit, és lépj tovább! Nem tudsz változtatni a múltadon, tehát bocsáss meg magadnak és mindenkinek, mert ez a fejlődésed első lépése!

Ne enged meg senkinek, hogy beleszóljon az életedbe! 

Éld úgy az életedet, ahogyan Te szeretnéd!

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Kedves Livia!! Szeretném megköszönni az előadást, és az életben tapasztaltakat, amit megosztottál! Minden ember ha csak egyszer részt venne olyan előadáson, mint amit te tartottál rálátása lenne, hogy az életben vannak dolgok, amik igen fontosak, és a "gondolatainknak teremtő ereje van"! Mind pozitív mind negatív dolog!

"Akinek van, annak még adnak, hogy bőséges legyen neki. De akinek nincs, attól még azt is elveszik,amije van." Rhonda Byrne/ The Magic

Köszönettel: Bús Krisztina