Nézz farkasszemet a legnagyobb félelmeddel!
Ha fejlődni szeretnél szembe kell nézned a legnagyobb félelmeiddel! Nap, mint nap olyan helyzeteket és körülményeket kell teremtened magad körül, amivel ki tudsz lépni a komfortzónádból. Tudatosan csinálj olyan dolgokat, amiket nem szeretsz. Tudatosan válassz olyan helyzeteket és körülményeket, amelyeket egyenesen utálsz. El fog jönni az a nap, amikor ezeket az apró lépéseket megtéve szembe tudsz majd nézni a legeslegnagyobb kihívásokkal is az életedben. Készen fogsz állni arra, hogy kellő önbizalommal és magabiztossággal megtedd azokat a lépéseket, amelyektől eddig rettegtél. Hihetetlen jó érzés! Hihetetlen magabiztosságot ad! Csak mosolyogsz! Azzal a biztos tudattal, hogy végre minden a helyére került, sínen vagyok. Bizonyossággal a szívedben, hogy végre a jó úton vagy. Tudod, hogy megérkeztél, és már várod a következő kihívást, mert tudod, hogy minden legyőzött félelmeddel napról napra egyre erősebb és magabiztosabb leszel.
Végre megértél rá, hogy megértsd azt, amit eddig értettél, de nem értetted meg! Megérted végre, hogy minden, ami történik az csak és kizárólag a Te érdekeidet szolgálja! Végre Te irányítod az érzelmeidet a gondolataiddal, és nem hagyod, hogy bárki vagy bármilyen esemény hatással legyen a lelki békédre. 
Hatalmas áldozatokkal, fájdalommal és kudarcokkal kellett megérned arra, hogy meg is értsd azt, amit eddig csak értettél. A gyémánt is nagy nyomás alatt keletkezik, és Te végre ragyoghatsz, mert megértél rá, hogy sugározd a legnagyobb lelki békét szeretettel és megbocsátással a szívedben. Megérted végre, hogy dolgod van ezen a gyönyörű Földön, és megteszel végre mindent, hogy a küldetésedet beteljesítsd! 
Végre látni fogod, hogy minden csak nézőpont kérdése! Hogy azért van szükséged a tanulásra és a fejlődésre, hogy meglásd a dolgok másik oldalát.
Végre boldog vagy, mert tudod, hogy Te irányítod az életedet. Tudod, hogy a boldogságodhoz nem kell indok, mert az élet pont úgy jó, ahogy van. Látod végre a rengeteg csodát, ami körül vesz. Látod végre, hogy nem kell ok a mosolyhoz, mosolyogni mindig lehet, még ha szívedben fájdalom van akkor is. A téged körül vevő csodák mindig mosolyt csalnak az arcodra!
Érted végre! Mert megértél rá!

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Szia! Szeretnék köszönetet mondani mindazért, amit tőled kaptam. Amikor leültünk beszélgetni, nem gondoltam, hogy egy ilyen csodás beszélgetés lesz belőle. Annyi erőt, és bátorságot kaptam. Nagyon magam alatt voltam, és a beszélgetésünk által kaptam megerősítést, hogy elinduljak a változás útján, és úgy érzem sikerült. Nagyon várom a könyved, hogy abból is erőt merítsek a továbbiakhoz. A barátaimnak is elmondtam, hogy kinek köszönhetem ezt a változást, és mindenki várja a könyved, hogy elolvassák. Nagyon szépen köszönök, még egyszer mindent, és a továbbiakhoz nagyon sok szerencsét, és sok sikert az életben!

Kelemen Aranka