Úton önmagunk felé

Mindenki, aki itt van a Földön egy utazáson vesz részt, ha hajlandó ezzel szembe nézni, ha nem. Nem mindenki tudatos erre az utazásra, mert lehet még nincs kész arra, hogy szembe nézzen azzal a rögös úttal, ami előtte áll. Ezzel sincs semmi gond, hiszen mindenkinek meg kell hagyni, hogy a saját maga tempójában fejlődjön.

Akik készen állnak az utazásra szintén egyéni tempóban lépkednek előre, sőt néha – úgy tűnik mintha – hátra. Ez az út nem varázsütésre válik akadálymentessé. Nem attól lesz sima, hogy hirtelen kitalálod: mától önmegvalósítasz. A fejlődésed nem egyik napról a másikra fog megtörténni.

Az út, amelyen elindulsz, ha úgy döntesz változtatni akarsz, bizony rejteget számodra olyan dolgokat, amelyekről most ebben a pillanatban fogalmad sincs. Nem leszel hirtelen megvilágosodott, mert végre úgy döntesz a saját kezedbe veszed az életed irányítását. Nem válsz szentté, mert mától másként látod a világot.

Időre lesz szükséged ahhoz, hogy a számodra kijelölt úton végigmenj. Időre lesz szükséged ahhoz, hogy szembe nézz a múltaddal és az életeddel. Időre lesz szükséged ahhoz, hogy megértsd mi és miért történt veled, és időre lesz szükséged ahhoz, hogy fel is tudd dolgozni ezeket.

Türelemre és kitartásra is nagy szükséged lesz, hogy ne add fel – a sokszor – évekig tartó utazást önmagad felé, mert bizony ez az út sohasem ér véget. Hiszen minél többet tudsz, minél jobban megérted önmagad, annál jobban úgy érzed: semmit sem tudsz.

Lehet évekig terápiákra jársz, több száz könyvet elolvasol és rengeteg képzésre jársz, mégsem látod magadon a fejlődést, a változást. Lehet úgy érzed rengeteg pénzt kidobtál már az ablakon „gurukra” és „tutitippekre” mégis rosszabb helyzetben vagy, mint előtte és nem érted, mi történik veled. Hiszen elméletben tudni a dolgokat és gyakorlatban alkalmazni is azokat, bizony két különböző dolog.

Lehet ezért nem is hozzák meg sokan a döntést, hogy megértsék, melyek azok a mélyen megbúvó mozgatórugók, amelyek hatással vannak a mindennapi életünkre, mert már az elején megijednek a legbelül megbúvó fájdalmaktól és félelmektől. Mások nem találkoztak senkivel sem, akik elmondhatták volna nekik: van más út. Így nincsenek is vele tisztában, milyen lehetőségeik vannak. Megint mások pedig egyszerűen nem is értik, mi ez a nagy: „önismereti láz”, „valósítsd meg önmagad mánia”, „boldogságmizéria”, vagy „hogyan legyél sikeres mozgalom”. Így már alapból irritálja őket ez az egész téma mindaddig, amíg nem találkoznak egy számukra hiteles emberrel, aki el tudja nekik mondani, miről is van tulajdonképpen szó.

Tudom sokan meg akarják neked mondani a „tutit”, az egyedüli üdvözítőt, amiben hisznek és ez Téged nagyon irritál. Nézd el nekik, mert sokan – valóban – segíteni szeretnének, hogy átadják a tudásukat, amivel – ők úgy érzik – jobbá tudják tenni a Te életedet.

Az utad egyedi. Senki nem tudhatja, merre kell menned. Neked kell megtalálnod az ösvényt, amely elvezet arra, amit tiszta szívből szeretnél. Ha valóban el akarsz indulni fogsz találni segítőket, akár egy könyv, egy mondat, egy elődás, egy tréning vagy egy mentor személyében.

Ha valóban változásokat szeretnél az életedben, akkor légy nyitott az ismeretlenre és az újra.

 

Mi kellene ahhoz, hogy elindulj önmagad felé?

 

Jó utat önmagad felé!

 

Tánczos Lívia

 

www.sikerutja.hu

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Kedves Livia!! Szeretném megköszönni az előadást, és az életben tapasztaltakat, amit megosztottál! Minden ember ha csak egyszer részt venne olyan előadáson, mint amit te tartottál rálátása lenne, hogy az életben vannak dolgok, amik igen fontosak, és a "gondolatainknak teremtő ereje van"! Mind pozitív mind negatív dolog!

"Akinek van, annak még adnak, hogy bőséges legyen neki. De akinek nincs, attól még azt is elveszik,amije van." Rhonda Byrne/ The Magic

Köszönettel: Bús Krisztina